National

Mazare ii raspunde lui Basescu: Milionarii din port sunt sponsorii lui in campanie

Publicat: 14 apr. 2014
1

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca presedintele Traian Basescu este deranjat de faptul ca milionarii care au afaceri in Portul Constanta isi vor pierde din influenta.

„Nu eu conduc portul, e o Adunare Generala a Actionarilor acolo, afirmatiile lui Basescu sunt niste bazaconii. Ati vazut vreun argument solid in discursul lui? Singurul argument care il frige e ca milionarii care l-au sustinut cu bani isi vor pierde din privilegii. O sa vine vremea in care presedintele o sa explice de ce investitorii israelieni erau ascultati de 5 ani de zile”, a spus Radu Mazare, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

Citeste si Traian Basescu: Nimic nu misca in Constanta fara aprobarea lui Mazare si a lui

Primarul Constantei a precizat ca exista cativa antreprenori cu afaceri in portul din acest oras care nusunt de acord camunicipalitatea sa isi creasca pachetul de actiuni, de la 20% la 30%. „Basescu are reactiile unui om speriat si disperat in urma a ceea ce se intampla cu terenul de la Nana si este presat de milionarii din port”, a conchis Radu Mazare.

Citeste si Radu Mazare, RASPUNS HALUCINANT despre arestul la domiciliu: „Cica au voie sa intre

Primarul Mazare este urmarit pentru coruptie de DNA, care il acuza ca a luat 175.000 de euro mita de la un om de afaceri israelian, care a primit de la Primaria Constanta contractul de construire al unui cartier cu destinatie sociala in oras.

Citeste si Victor Ponta: Acum il apreciez si mai mult pe Mazare

Seful statului a mentionat, duminica seara, ca Portul Constanta nu trebuia sa fie administrat de primarul orasului.

„Portul Constanta e o lume. Nu spun ca este paradisul cinstei in republica. Are problemele lui ca orice mare port al lumii. Sa nu credeti ca Rotterdam e altfel. Poate Yokohama. S-a facut o greseala formidabila ca i s-a dat 30% lui Mazare, el nu vrea decat sa mulga din port. Acesta este poarta de intrare pe Dunare si de distributie in Marea Neagra„, a declarat seful statului, la Realitatea Tv.

De asemenea, el a insistat ca portul are un rol strategic, inclusiv in raport cu NATO.
Adauga un comentariu