Economic Local

Masuri speciale luate de Salubris la „Sarbatorile Iasului”

Publicat: 09 oct. 2019
1

Cea mai importanta manifestare publica a orasului  – "Sarbatorile Iasului – 2019" atrage un numar mare de persoane din întreaga tara – fapt ce implica luarea unor masuri speciale de salubritate.

Pentru a evita formarea depozitelor necontrolate de deseuri în zonele unde se vor desfasura evenimentele specifice sarbatorilor, Salubris SA va suplimenta numarul unitatilor de înmagazinare a deseurilor cu 150 de eurocontainere de 1,1 mc si  200 de europubele de 240 litri.

Vezi si: EXCLUSIV! La IASI s-a decis o noua INVESTITIE intr-o cladire URIASA din plin centru – FOTO

Serviciile de colectare si transport a deseurilor se vor asigura pe timpul zilei cu: 37 de autogunoiere compactoare; 4 autocontainere; 7 autospeciale pentru colectarea separata a deseurilor reciclabile, iar pe timpul noptii, cu doua autogunoiere compactoare.

Vezi si: Noi lucrari edilitare in cartierele orasului. Unde actioneaza echipele Primariei

"Având în vedere volumul mare al lucrarilor de salubrizare stradala, se va actiona în trei schimburi, atât ziua, cât si noaptea. În schimburile de zi se va actiona cu efective sporite, iar în schimbul de noapte, introdus suplimentar în aceasta perioada, vor interveni la strada 30 de lucratori. Permanent se va monitoriza situatia din teren si în cazul în care se constata necesitatea suplimentarii resurselor alocate în anumite zone, vom actiona în consecinta", au precizat Catalin Neculau, director general al Salubris SA.
Adauga un comentariu