Eveniment-Social

Masinile ridicate din oras vor fi recuperate din spatele CimitiruluI Sfantul Vasile

Publicat: 05 mart. 2015
1

Firma de servicii publice a municipalitatii a terminat investitiile la noul sediu, acesta urmand a fi operational incepand de saptamana viitoare. Noul cartier general al celor de la SC Servicii Publice Iasi ar urma sa se mute de la Piramida lui Dubet, pe strada Miroslava. „De luni, 9 martie 2015, autovehiculele parcate neregulamentar si cele abandonate care vor fi ridicate de pe raza municipiului Iasi vor fi duse la noul spatiu de depozitare, amenajat pe strada Miroslava, în spatele Cimitirului Sfantul Vasile”, a precizat Laurentiu Ivan, directorul general al SPI.

Numarul de telefon la care se pot cere relatii despre autovehiculele ridicate sau ale caror roti au fost blocate ramâne acelasi, 0232.230.015. Programul de functionare la noua baza este de luni pana vineri, in intervalul 07:00 – 19:00, sâmbata intre orele 07:00 – 16:00, iar duminica intre orele 08:00 si 15:00.
Comentarii
  • O sa umble oamenii cu gps-ul in mana sa caute locatia asta. E prea la dos…. Ori asta e si ideea, sa stea cat mai mult depozitate acolo, sa le ia bani si pe fiecare zi de depozitare…

Adauga un comentariu