Actualitate

Masini distruse de zapada cazuta de pe un bloc, in Nicolina – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 21 feb. 2012

Trei masini au fost distruse, in zona Nicolina, dupa ce zapada inghetata de pe mansarda unui bloc s-a prabusit peste ele. Incidentul a avut loc pe strada Bradului, in zona Spitalului de Recuperare.

Autoturismele avariate sunt: un Fiat Doblo, o Dacie 1310 si un Volkswagen Golf 4. Proprietarii masinilor au chemat Politia, insa oamenii legii i-au indrumat pe acestia sa ia legatura cu asociatia de proprietari.
Comentarii
  • Si aseara a fost la fel in Frumoasa pe str. Radu-Voda nr *. 5 masini avariate(Dacia *31*, Opel Astra G, Dacia Duster, Ford Mondeo, Skoda Octavia)..jale mare

  • eu stau in blocul vecin si lasam si eu masina acolo dar a venit un baiat de pe la firma si a lasat un bilet in geam sa mut masina. asa avea si ala cu VW dar a ascuns biletul ca sa ceara despagubiri.

  • locuiesc in blocul G6 in zona caruia s,a intamplat caderea de zapada….duminica i jurul amiezii stateam la balcon si fumam si am vazut pe tipul de la mansarda cum punea hartii in geamurile la masini din acea zona…era un seat visniu…tot un seat de culoare inchisa…corsa aia albastra..si aro care sta acolo de un secol…de ce se parca acolo?? din lene..pt ca cei de la punctul termic au dezapezit in fata intrarii iar domnii cu lene mare ca sa nu dea la lopata au parcat in zona curatata…din pacate pt ei si periculoasa…

  • Sunt proprietarul autoturismului dacia *3** va pot spune ca tot ce sa intamplat a fost o lipsa de responsabilitate din partea tuturor.Incepand cu mansarda care nu a fost curata la timp,exista pompieri si salvamontisti care ar fi trebuit chemate din timp de catre cei ce raspund de cladire si de mansarda.Parcarea la fel o lipsa de lene din partea tuturor cei care folosesc parcarea ar fi trebuit sa ne fi mobilizat mai multi soferi(NU UNU …DOI CACI ESTE IN ZADAR) care folosesc parcarea si sa o fi curatat la timp petru a avea mai multe locuri de parcare.Cat despre despagubiri ne va fi foarte greu sa o scoatem la capat.Am fost la o firma autorizata pentru constatare a pagubei suma este de *5*3 ron cu tot cu manopera la celelalte doua fiat si vw sumele sunt ffff.MARI.PE VIITOR E BINE SA NE PAZIM SINGURI PENTRU CA CEI CARE AR FI TREBUIT SA AIBA GRIJA SA NU SE INTAMPLE ASTFEL DE CATASTROFE DORM SAU SUNT NEPASATORI.

Adauga un comentariu