Actualitate

Mascota din Consiliul Local starneste revolta printre ieseni! Iata ce i-a scos din minti pe oameni – FOTO,VIDEO

Publicat: 26 iun. 2016

@ De cand a ajuns membru al Consiliului Local, Andrei Postolache vrea cu orice pret sa fie in centrul atentiei @ Nivelul consilierului este unul redus, daca ne gandim ca ar vrea sa transforme cel mai important parc al Iasului intr-o canisa @ Mai mult decat atat, Postolache este in stare sa ingramadeasca sute de biciclisti pe micile alei ale parcului

Avem acum un „Gica contra” in Consiliul Local, asta e sigur. Problema este ca, personajul vrea sa atraga atentia doar impotrivindu-se unor initiative locale si de aceea, zilele trecute, a venit cu un „proiect” propriu. Andrei Postolache vrea ca in Parcul Copou sa se poata circula pe bicicleta si sa fie permis accesul animalelor de companie. Propunerea este contradictorie cu vointa iesenilor. Proiectul pe care il propune fostul candidat independent la primarie ii nemultumeste pe localnici.

Oamenii sunt de parere ca parcurile sunt mult mai sigure si mai curate daca s-ar limita in continuare intrarea persoanelor cu caini sau pe bicicleta. Reporterii BZI au mers in parcul Copou si au cerut parerea celor care au iesit sa se plimbe in aer liber. Majoritatea celor cu care s-a discutat sustine ca parcul e pentru relaxare si s-ar crea un disconfort pentru toata lumea, daca oamenii ar merge pe biciclete sau ar veni insotiti de caini.

„Cu biciclistii pe alee nu sunt de acord, pentru ca sunt pe margini locuri unde pot circula. Pe alee sunt copii care iti fug din mana. Cu nepotul sau cu copilul, daca parintii sunt mai tineri, iti pleaca de langa tine si atunci este rau, poate sa dea peste el cu bicicleta intr-o clipa de neatentie”, a declarat Tanase Violeta.
 
Unii cetateni spun ca trebuie respectata comunitatea. Daca unei persoane ii place un anumit lucru, nu inseamna ca tuturor le place acel lucru, fiind vorba de libertatea de alegere. „Eu am nepot, mi-ar placea sa vin cu el cu bicicleta, am si catel, dar nu-l aduc in parc. Este liber tot ce-ti face placere, dar sa nu-i stanjenesti pe ceilalti. Este un disconfort, vii cu copilul, cu bicicleta, cu catelul si trebuie sa fii tot timpul atent”, a afirmat Elena Placinta.
Comentarii
  • singurele parcuri din Romania in care nu se poate merge cu bicicleta sunt cele de la Iasi. Adica cele de la tara, de aici. Bucurestiul e plin de parcuri mici si mari, peste tot poti merge cu bicicleta, peste tot te poti juca pe iarba, aici la noi la tara, nimic nu e permis din cauza unor comunisti ajutati de niste „ziaristi” precum cei de la bzi.

  • Doar la Iasi nu ai voie sa mergi in parcuri cu bicicleta, iar Politia Locala amendeaza proprietarii de caini pe baza unui HCL care contrazice legea privind rasele periculoase de caini, si obliga orice proprietar sa isi plimbe prietenul patruped cu lesa SI cu botnita (conjunctie copulativa), indiferent ca este din rasa neagresiva, cum sunt Ciobanestii Germani, Chihuahua sau Labrador.

    Omul are idei civilizate, nu conform babelor de la parterul blocului.

  • In toate parcurile din marile orase europene este permis accesul cu animalele de companie. Numai la noi exista aceasta restrictie. Asadar proiectul este unul foarte bine venit.

    • proiectul ar fi binevenit daca ne-am comporta ca in acele tari…ma plimb cu copil mic in parc dar nu vad pe nimeni sa stranga dupa ei..si nu cred ca v-ar conveni sa va asezati pe iarba drept in kakatul vreunui caine..

  • Sustin initiativa pentru ca m-am saturat de plimbat copilul u bicicleta pe strada pentru ca in parcuri sau pe pietonalul din centru prioritate au doar pensionarii. Nimic pentru tineri sau copii. Mergeti in alte orase mari si vedeti cum arata un parc cu spatii amenajate pentru copii, pentru proprietarii de caini. E foarte greu la noi sa modifici o hotarare a CL de pe vremea lui Simirad.

Adauga un comentariu