Actualitate

Mascatii au descins la Ministerul Transporturilor! Ce cauta oamenii legii

Publicat: 14 iun. 2018
1

Perchezitii de amploare in Capitala intr-un dosar de delapidare si fals intelectual. In acest moment au loc perchezitii la sediul Ministerului Transporturilor, dar si la sediilor unor societati comerciale din Bucuresti. Prejudiciul in acest dosar este de 156.000 de lei, iar acest dosar ar viza achizitia unui sistem audio-video pentru dotarea vagoanelor necesar informarii calatorilor.

Exclusiv! Perchezitii la Iasi! Sunt cautati doi tineri care au talharit o persoana – FOTO, VIDEO

La aceasta ora, politistii Directiei de Politie Transporturi a Politiei Romane, efectueaza 5 perchezitii, la sediile unor societati comerciale din Bucuresti, pentru probarea activitatii infractionale a unor persoane, banuite de abuz in serviciu, delapidare si fals intelectual.
La data de 14 iunie a.c., politistii Directiei de Politie Transporturi a Politiei Romane, cu sprijinul politistilor Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti, efectueaza 5 perchezitii, la sediile unor societati comerciale din Bucuresti.
Aceste activitati au drept scop identificarea si ridicarea unor bunuri si inscrisuri, in vederea probarii activitatii infractionale a mai multor persoane, cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, delapidare si fals intelectual, in dauna unei societati comerciale.
Prejudiciul cauzat, estimat pana in prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei.
Adauga un comentariu