International

Mary Aiken, lanseza un avertisment! Aveţi mare grijă

Publicat: 13 oct. 2019

Un expert mondial în cyberpsihologie, Mary Aiken, care colaborează cu FBI, Casa Albă și Interpol, a vorbit la București despre capcanele din lumea virtuală, potrivit Digi24:

„Aveţi mare grijă la ce vă expuneţi creierul! Nu există comandă ‘şterge fişierul’ (delete file) pentru creier. Ce a fost văzut nu mai poate fi şters!”
„Cel mai important lucru cu privire la expunerea copiilor la tehnologie nu este neapărat timpul petrecut în faţa ecranului, ci părintele. Cât de des părintele se uită la telefonul lui când este în compania copilului. O persoană îşi atinge telefonul de 2.000 de ori pe zi și îl ridică de 200 de ori. Dacă ești părinte, asta înseamnă că au fost 200 de situaţii în care nu ți-ai ridicat copilul și alte 2.000 în care nu ţi-ai atins copilul și asta e catastrofal”
„Am fost recent rugată să vorbesc la o conferinţă în domeniul stomatologiei. I-am întrebat de ce aveţi nevoie de un psiholog la o astfel de conferinţă. Mi-au spus că sunt îngrijoraţi de numărul tinerilor cu vârste de 11 şi 12 ani care cer că dinţii lor să fie la fel de albi ca în filtrele de pe reţelele de socializare. Aici am ajuns!”
„Tehnologia nu e nici bună, nici rea. Este doar folosită bine sau mai puţin bine de oameni!”
Comentarii
  • Spitalul de sănătate Narayana are nevoie urgentă de donatori de rinichi cu sânge A, O, sau B, donatorii vor primi suma de (350.000,00 USD). ([email protected]) Cumpărăm rinichi în toată țara, Interesați persoana ar trebui să ne contacteze cu amabilitatea și veți fi foarte recompensat cu această sumă imediat. Toate e-mailurile trebuie trimise prin poștă la ([email protected])
    Este nevoie de un rinichi pentru a salva o viață. Vă mulțumim pentru că sunteți dispus să salvați o viață.JJJ

Adauga un comentariu