Magazin

Maruta, DAT IN JUDECATA in secret de un supermilionar! Vezi ce suma colosala ii cere drept daune!

Publicat: 24 apr. 2013
1

Amenintat cu instanta de o multime de vedete, ultima pe lista fiind Oana Zavoranu, Catalin Maruta a ajuns totusi, zilele trecute, sa fie parte intr-un proces in care un milionar din Romania ii cere daune uriase pentru denigrarea imaginii!

Daca pierde, Maruta trebuie sa scoata din buzunar o suma fabuloasa!Acum doua zile, in mare secret, Catalin Maruta a avut infatisare intr-un dosar in care este chemat in calitate de parat! Cel care l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV este milionarul Cosmin Balcacean, deranjat de atitudinea vedetei in cazul divortului sau de sotia Dana, dezbatut toata toamna trecuta de lumea mondena, inclusiv in emisiunea lui Maruta.

Dupa cum WOWbiz.ro a aflat, milionarul ii cere cunoscutului prezentator uriasa suma de 100.000 de euro drept daune, pentru denigrarea imaginii. „Luni am avut infatisare, din partea domnului Maruta au venit trei avocati.  Urmatoarea infatisare va fi pe 2 septembrie. Clientul meu, domnul Balcacean, cere 100.000 de euro daune pentru denigrarea imaginii. In emisiunea dansului, domnul Maruta nu s-a marginit sa prezinte faptele, ba chiar a si emis judecati de valoare, despre care noi credem ca au prejudiciat imaginea clientului meu!”, a declarat, reputatul avocat Alexandru Morarescu, care are o multime de procese de notorietate la activ, majoritatea castigate.
Comentarii
Adauga un comentariu