Magazin

Marturia unui CRIMINAL in serie: „A fost o activitate AMUZANTA si DISTRACTIVA” – VIDEO

Publicat: 19 dec. 2014
1
Cel mai prolific ucigas in serie al Braziliei s-a confesat politiei despre atrocitatile pe care le-a comis. Tanarul de 26 de ani a socat audienta dupa ce a declarat ca nu are de ce sa-i para rau ca a ucis peste 40 de persoane. Din punctul lui de vedere, a fost o activitate „amuzanta si distractiva„.
Sailson Jose das Gracas a declarat politiei ca a omorat numai femei albe si ca nu s-a atins de nicio femeie de culoare. Nu pentru ca le respecta enorm sau ca ar fi avut alte considerente morale, pur si simplu ii placea mai multe femeile albe si frumoase. Gracas le studia chiar si o luna, urmand apoi „sa profite” de ele. 

Citeste si: MACABRU: Inca o femeie a fost ucisa LA FEL ca actrita din Satu Mare

Criminalul de 26 de ani a marturisit uciderea a peste 41 de persoane, intr-o domnie a terorii care a tinut noua ani. Gracas sustine ca a ucis 37 de femei, doi barbati si un copil in varsta de doi ani in zona periferica din Rio de Janeiro, cunoscut sub numele Baixada Fluminense. Pedro Henrique Medina, seful Omucideri, Divizia Baixada Fluminense, a declarat ca Gracas a marturisit in mod voluntar crimele, dupa ce a fost prins in flagrant „distrandu-se” cu ultima sa victima. Politistul a spus ca el crede marturia lui, deoarece numai autorul crimelor le-ar putea descrie cu atat de multe detalii.
Gracas a fost transferat intr-o inchisoare de maxima securitate.
Sursa: jurnalul.ro Adauga un comentariu