National

Marius Locic primeste o lovitura DURA – Judecatorii i-au interzis sa vorbeasca cu sotia

Publicat: 21 dec. 2012
1

De parca nu i-ar fi de-ajuns faptul ca e acuzat de implicare intr-o retea de fraude bancare, afaceristul Marius Locic a mai primit o lovitura. Judecatorii i-au interzis sa discute cu propria sotie, cercetata la randul ei in dosarul Bancherilor. Anchetatorii vorbesc despre o paguba de 85 de milioane de euro.

Marius Locic si sotia lui impart nu doar bucuriile unui camin conjugal, ci si paginile unui dosar penal de rasunet in care sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani. Asta dupa ce au vandut un imobil din Dorobanti unei firme care a fost creditata de banca.

Daca pe Marius Locic acuzatorii il vor dupa gratii si insista sa fie arestat dupa ce Curtea de Apel a refuzat cererea procurorilor, sotia lui a primit din start interdictia de a parasi tara.

Problema si mai grava e ca judecatorii l-au avertizat pe Locic sa nu vorbeasca pe toata durata anchetei cu niciun alt personaj implicat in ancheta, prin urmare nici cu sotia lui.

Pana una alta, libertatea controversatului milionar, inclusiv cea de a vorbi cu mama copiiilor sai, depinde acum de instanta suprema. La fel si in cazul celorlalti 22 de oameni de afaceri, bancheri, notari sau evaluatori cercetati in dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro.

Sursa: Pro TV
Adauga un comentariu