Actualitate

Marius Bodea, pus la zid de contracandidatii la Primaria Iasi

Publicat: 29 mai 2016
1
Sondajul facut pe burta de Marius Bodea si solicitarea acestuia ca restul candidatilor sa-l sustina pe el i-a iritat pe cei care candideaza la functia de primar. Iata raspunsul indepedentului Andrei Postolache la „invitatia” lui Bodea.
„Invitatie goala, fara sustinere, bazata pe un simulacru de sondaj. Nu ne putem coaliza in jurul unei minciuni. Pentru asta puteti apela, ca de fiecare data pana acum, la PSD. In plus, singura unire reala impotriva PSD-ului de pana acum, dincolo de vorbe, a fost in jurul meu. Dupa ce singurul sondaj serios facut in Iasi a aratat ca Marius Bodea si PNL-ul nu au nicio sansa sa invinga PSD-ul, domnul Bodea a iesit astazi cu o manevra previzibila si lipsita de continut: un apel la unificarea dreptei in jurul sau. Domnul Bodea a comandat un simulacru de sondaj in ultimele zilele, care pana si pe hartie arata a improvizatie, dar si mai mult, despre care sustinatorii nostri, care au fost sunati din greseala probabil, ne-au raportat grave nereguli de metodologie, pe care le-am semnalat de ieri:
– Se oferea doar alegerea intre Mihai Chirica si Marius Bodea.
– Trebuia sa insisti pentru a primi si alte optiuni de vot, dintre care Andrei Postolache era ultima.
– Unii oameni au fost sunati de doua ori pentru acelasi sondaj.

Vezi si EXCLUSIV! Cel mai recent sondaj facut la Iasi! Iata cum stau candidatii la Primarie inainte de alegeri 

Prin aceasta ultima manevra a unui „sondaj” copt sa arate fix ce trebuie, Marius Bodea si PNL-ul arata inca o data de ce nu sunt nici o alternativa reala si nici una utila. Reamintesc de asemenea domnului Bodea:
– Nu am avut ocazia sa ma intalnesc cu dumnealui la nicio dezbatere, desi am rugat toate televiziunile si radiorile sa ne puna impreuna cumva, oricand. De ce m-a evitat constant, ca sa se ascunda acum in spatele sondajelor inventate?
– In ciuda acestei obsesii a dumnealui cu unificarea dreptei in jurul sau, singura unire reala a opozitiei PSD-ului de pana acum a avut loc in jurul meu, prin sustinerea neconditionata a candidaturii mele din partea M10 Iasi. Mesajul meu pentru cei care doresc schimbare in Iasi este foarte clar: veniti la vot, votati cu mine, convingeti pe cat mai multi sa faca acelasi lucru”, a spus Andrei Postolache.Adauga un comentariu