Magazin

Marioara Zavoranu ar mai avea inca un mostenitor! Oana a LUAT FOC

Publicat: 20 apr. 2015
1
Scandalul pricinuit de moartea Marioarei Zavoranu nu este nicidecum terminat! Cauza? La succesiunea averii acesteia s-ar mai afla un mostenitor misterios. Oana Zavoranu ar putea avea parte de o surpriza, dupa moartea mamei sale. La masa succesorala s-ar mai afla un mostenitor de care nu s-a stiut pana acum. Duminica, cu putin timp inainte de inmormantarea Marioarei Zavoranu,  a avut loc un episod care ar putea pune sub semnul intrebarii mostenirea evaluata la circa 65 de milioane de euro, lasata Oanei de Marioara.
Potrivit unor surse, Oana Zavoranu ar fi primit un telefon care a pus-o pe ganduri. Aceasta le-a povestit apoi apropiatilor despre ce a fost vorba. „A sunat-o o ruda care i-a spus ceva tulburator: habar nu are ca Marioara Zavoranu ar mai fi avut o fiica de care nu se stie”, a declarat o sursa din cercul de apropiati ai Oanei Zavoranu.Comentarii
  • Hai syctyr !!! Nu a vrut decat sa se imbogateasca de pe urma mortii lu’ ma-sa, iar acum, pana sa se dezbvata mostenirea este rupta in koor de foame si mai lanseaza un scandal sa mai apara vreo 2 luni pe la televiziuni, desigur, pe bani frumusei ! O ******* ordinara !
    Si daca mai trebuie sa mai imparta si cu altcineva caimacul, ce-o sa faca? O s-o dezgroape pe ma-sa si o sa-i dea foc?!
    Este ULTIMA DATA CAND MAI CITESC CEVA DESPRE ORDINARA ASTA !!!

Adauga un comentariu