Magazin

Marina Dina este insarcinata cu gemeni. Vestea a venit chiar de la ea

Publicat: 30 sept. 2016
1
Fosta asistenta a lui Mihai Morar a uimit pe toata lumea atunci cand a anuntat nu doar ca a reusit in sfarsit sa ramana insarcinata, ci si ca va aduce pe lume… gemeni!

De cand nu mai este asistenta lui Morar si a iesit din lumina reflectoarelor, viata Marinei Dina s-a schimbat! Este manager la o firma de haine, iar pe plan sentimental ii merge si mai bine. Frumoasa blonda l-a prezentat parintilor sai pe iubitul milionar inca din 2013, dovada a faptului ca lucrurile sunt serioase.
Recent, blondina a anuntat ca este in sfarsit insarcinata, dupa ani de zile de probleme cauzate de glanda tiroida. Insa, chiar si acum, tot s-au gasit unii critici care sa comenteze la adresa felului in care arata blondina, acuzand-o ca si-a operat buzele recent. Marina le-a raspuns acestora printr-o fotografie pe contul ei de Instagram, alaturi de mesajul: „Ma bucur de fiecare moment! Si nu, nu mi-am operat buzele, dar atunci cand esti insarcinata, burtica nu este singurul lucru care creste!”.Adauga un comentariu