National

„Marian Vanghelie, urmatorul ARESTAT din PSD” – Vezi cine arunca BOMBA

Publicat: 21 oct. 2014
1

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca urmatorul greu al PSD care va fi arestat ar putea fi Marian Vanghelie.

“La Parchetul General e un dosar foarte foarte complicat care il vizeaza si pe Marian Vanghelie. Au fost audiati deja peste 20 de angajati ai Primariei sectorului 5 si inteleg ca situatia e destul de complicata”, a spus Radu Tudor, marti, la Antena 3.

Citeste si Vanghelie suspendat din PSD dupa ce i-a injurat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita

“E vorba de o suma de peste 50 de milioane de euro”, a precizat jurnalistul.

“Nu stiu daca Marian Vanghelie este sau nu vinovat. Cert este ca el e vizat in acel dosar si faptul ca Hrebenciuc este cerut la arestare de DNA, facand parte din aceeasi grupare, cred ca si Marian Vanghelie urmeaza acelasi traseu”, a mai spus Radu Tudor.

Citeste si Vanghelie: Functia mea se numeste Marian Vanghelie. Exista viata dupa fiecare campanie

Radu Tudor scrie, pe blogul sau, ca inca “din anul 2010, SRI monitorizeaza cu mandat de siguranta nationala o grupare de politicieni si generali sub motivatia ca acestia ar fi constituit o structura informativa privata, un soi de serviciu secret paralel care culegea informatii de la institutiile statului si le folosea in interes privat”.

“Au trecut 4 ani de atunci si indivizii tot supravegheati sunt. Din grupare ar face parte, potrivit surselor, Viorel Hrebenciuc-Marian Vanghelie-gen. Dumitru Iliescu (fost sef SPP) – gen Catalin Voicu, fost senator PSD impreuna cu alti politicieni si generali ce au lucrat in diferite servicii secrete in ultimii 20 de ani”, mai scrie jurnalistul.

Citeste si Ponta: Membrii PSD sa se puna la dispozitia Justitiei

“Vazand ce a facut azi Hrebenciuc si cum rand pe rand apar in public toti membrii gruparii vizate de SRI din 2010, un lucru imi este cat se poate de clar : foarte probabil, urmeaza sa fie arestat Marian Vanghelie. Dosarul este deja gata, datele sunt spectaculoase, sumele impresionante. Vanghelie este cel mai potent financiar membru al grupului. Eliminarea lui ar insemna sucombarea celorlalti”.
Adauga un comentariu