Magazin

Marcel Toader arunca BOMBA despre Gabi Cristea dupa 5 ani de casnicie!

Publicat: 15 mai 2013
1

Razboiul rece dintre Marcel Toader si Gabriela Cristea a mai scos la iveala un aspect din relatia destramata a celor doi. Barbatul sustine ca n-a iubit-o niciodata pe prezentatoarea TV.

Conform celor declarate pentru ziarulring.ro, dupa jumatate de deceniu in care au convietuit, Marcel si-a dat seama ca nu a simtit nimic special pentru Gabriela Cristea.

„Daca o mai iubesc? Aiurea! Nu am iubit-o niciodata! Ne-am despartit pentru ca nu a mai mers si cu asta, basta. Nu am inselat-o niciodata, din contra, sunt un om devotat”, a dezvaluit fostul rugbyist.

„Ieri am semnat actele de divort, de ce as da inapoi?! Poate sa vina sa-mi ceara iertare in genunchi, ca nu o mai vreau inapoi. Fiecare isi vede de treaba lui acum. Au aparut multe discutii, cum ca i-as fi tocat banii… Nu e adevarat, nu i-am luat nimic, n-am ramas cu nimic de pe urma ei.”, a mai spus Marcel Toader, potrivit libertatea.ro.
Comentarii
  • asta e magar mare!cum,doamne iarta-ma poti spune asemenea aberatii dupa 5 ani?
    mumasa era tampita aia care era mereu gravida!

  • ce face ti voi e brasoave,nu cumva face ti totul pt bani?rusine de acte de caritate a ti auzit? face ti ceva bun pt voi si pt altii chiar daca nui cunostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Adauga un comentariu