Actualitate

Manipulare grosolana. Un profesor aflat la un pas de puscarie, candidat la rectoratul UMF

Publicat: 28 apr. 2015
1

@ O noua pata rusinoasa si penala pe imaginea, si asa urat mirositoare, a Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi!

Cu toate ca scoaterea de sub control judiciar a prof. univ. dr. Doina Azoicai nu inseamna ca aceasta este nevinovata, membrii Consiliului de Administratie al institutiei de invatamant superior au prezentat un punct de vedere oficial halucinant in acest caz. Este important de precizat ca, in continuare, Azoicai este cercetata penal deoarece in sarcina acesteia s-a retinut infractiunea de luare de mita si risca ani grei de puscarie!

In acest context, reactia este nedemna si manipulatorie a Consiliului de Administratie (CA) de la Universitatea de Medicina (UMF) Grigore T. Popa din Iasi. „Membrii CA al UMF au luat act cu bucurie de restabilirea dreptatii în cazul decanului Facultatii de Medicina, prof. univ. dr. Doina Azoicai. Prin încheierea finala (dezinvestire) nr. 16/21.04.2015, Tribunalul Iasi s-a pronuntat definitiv în dosarul nr. 2498/99/2015 si a revocat masura controlului judiciar dispus în dosarul 143/P/2014 al DNA – Serviciul Teritorial Iasi, punând capat unei perioade de cinci luni în care unul dintre cei mai demni membri ai comunitatii noastre academice a fost supus pe nedrept oprobriului public. Asa cum am fost mereu convinsi, d-na prof. univ. dr. Doina Azoicai este o persoana de înalta probitate morala si profesionala care, prin puterea de munca pusa în slujba universitatii si onestitatea de care a dat permanent dovada în întreaga activitate, a facut mereu cinste UMF Iasi”, se reliefeaza, in esenta, in pozitia oficiala a membrilor CA de la Universitatea de Medicina.

De reamintit ca procurorii din cadrul DNA Iasi au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Doina Azoicai, decan al Facultatii de Medicina Generala din cadrul UMF, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de luare de mita, Haizoun El Houssine, cetatean marocan, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita si Agha Romeen, persoana cu dubla cetatenie, palestiniana si romana, cu domiciliul in România, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de complicitate la dare de mita.

Click aici pentru a vedea comunicatul de presa al UMF Iasi.

Citeste si: BREAKING NEWS. Decanul de la Medicina Iasi, Doina Azoicai, sub control judiciar pentru luare de mita

Citeste si: EXPLOZIV! Cutremur de proportii la UMF Iasi! Decanul de la Medicina, la un pas de arestare!

Citeste si: Un nou scandal cu iz penal zguduie UMF Iasi! Bani europeni, tocati pentru campania unui profesor controversat
Comentarii
  • Sunteti un ziar de KKT. Faceti puscariabili din oameni cinstiti, pentru a face indirect reclama la oameni care ar trebui sa fie in puscarie. Majoritatea spagilor si ilegalitatilor s-au facut si se fac la Stomatologie pe reteaua Forna-Burlui, si numai relatia Forna – servicii… a scapat-o de puscarie. Distrugeti fara motiv reputatatia unei univ. care are reale merite, doar ca sa faceti jocul unor jeguri care se vor pe functii. Mi-e scarba de voi.

  • Bai jegosilor, v-a dad Forna salariul pe luna aprilie si trebuia sa mai puneti un articol de ***** in ziarul vostru mizerabil in care nu spuneti nimic

  • sunteti dezinformati:cel mai mare dusman al dnei Azoicai este marlanca de bogdanici
    care spera sa fie rector dar o sa fie fara OR

Adauga un comentariu