Actualitate

Manipulare grosolana! Cum incearca primarul Nichita sa induca in eroare justitia!

Publicat: 06 sept. 2015
1
Primarul suspendat al Iasului se agata de orice pentru a putea sa-si rezolva problemele cu justitia. Avand in vedere ca procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) ar putea cere oricand arestarea lui, pe motiv ca a luat legatura cu martorii din dosar, Nichita a transmis un mesaj evident prin intermediul unui post de televiziune din Iasi. Mai exact, vineri seara, Ionut Dumitrascu, un locotenent fidel al primarului suspendat a sustinut ca unul dintre reprezentantii ziarului BUNA ZIUA IASI ar fi incercat sa-l determine sa spuna la DNA ca a luat legatura cu Gheorghe Nichita.

Vezi si Dragnea l-a trimis la plimbare pe Nichita. Fostul primar venise sa-i ceara din nou sprijinul

Ionut Dumitrascu sustine ca BUNA ZIUA IASI dorea ca Gheorghe Nichita sa intre inapoi la puscarie de aceea i-ar fi promis acestuia o suma de bani nedeterminata pentru a da declaratii cu privire anumite intalniri care ar fi avut loc. In momentul in care a fost lasat in libertate, procurorii i-au interzis sa ia legatura cu martorii din dosar. Ionut Dumitrascu este unul dintre martori. Este deja de notorietate ca primarul Nichita a luat legatura cu martorii din dosar.

Vezi si Se cere din nou arestarea lui Gheorghe Nichita

Pentru a contraataca o eventuala solicitare a procurorilor de inlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv, Nichita l-a trims pe Ionut Dumitrascu la un post de televiziune pentru a incerca sa manipuleze justitia. Mai concret, desi exista informatii clare ca Nichita s-ar fi vazut cu Dumitrascu, acum, acesta din urma sustine ca doar BUNÄ ZIUA IASI a incercat sa-l determine sa sustina acest lucru. Practic, atunci cand procurorii vor cere arestarea lui Nichita pe motiv ca a incalcat controlul judiciar, acesta va iesi cu inregistrarea in care Dumitrascu sustine contrariul.

Vezi si DESCOPERIRE SOC! Procurorii de la DNA au aruncat bomba! Gheorghe Nichita, pazit ca un rege

Gheorghe Nichita crede ca prin aceasta manevra ar putea sa-i convinga pe judecatori ca nu s-a intalnit niciodata cu Dumitrascu, odata ce acesta sustine public ca nu s-a intalnit. Aceasta manevra pe care o incearca primarul suspendat poate fi interpretata ca fiind sfidatoare la adresa procurorilor, care au cu siguranta informatii despre aceste intalniri…Este o incercare de inducere in eroare a justitiei si a opiniei publice. Evident, acest lucru ar trebuie cercetat in amanunt. 

Vezi si SURSE. Gheorghe Nichita, audiat la DNA. Nu scapa de controlul judiciar – UPDATE
Comentarii
  • DE CE SA FIE PAZIT CA UN REGE,DACA ESTE CURAT DE CE SE TEME? TOT PE BANII NOSTRI ,CA NU-SI CHELTUIE MAFIOTUL AVEREA PE CORDUNENI SAU STIU CE PAZITOR. CU GASCA LUI DE CRIMINALI,CA PINA LA URMA ASTA VOIA SA FACA CU CORDUNENII,SA-L INDEPARTEZE PE IUBITUL ALINEI SAMSON PRIN MIRSAVIE SI CRIMA,ACUM INCA MAI ESTE ACEST TOV.DUMITRESCUCU CARE NICHITA INCEARCA SA SCAPE. TOTII TOV.LA PUSCARII,PUSCARIASII DIN PSD UNITI-VA CU TOTII IN PENITENCIARE,ASA DATI DOVADA DE UMILINTA DACA STITI CE E AIA ASA CUM SUPORTA POPORUL ROMAN UMILINTE DE LA VOI.

Adauga un comentariu