Magazin

„Mama-natura” l-a descrie pe BARBATUL IDEAL! Vezi cum trebuie sa arate!

Publicat: 21 sept. 2012
1

Roxana Ionescu merge mai departe. Ea s-a despartit recent de Laurentiu, barbatul cu care a fost casatorita timp de 6 ani, insa nu pare sa fi fost afectata de acest lucru. Cel putin asa afirma frumoasa blondina. Prezentatoarea de la „Vocea Romaniei” spune ca nu primea avansuri in timp ce era maritata, dar acum recunoaste ca este destul de curtata, potrivit Libertatea.

Roxana Ionescu (27 de ani) nu regreta ca s-a casatorit la numai 21 de ani si spune ca a ramas in relatii bune cu fostul sot. „Am ramas in relatii bune, cum era si normal, dupa atatia ani. Nu regret ca m-am maritat. Casatoria are partile ei frumoase”, sustine vedeta, care va prezenta si in noul sezon concursul „Vocea Romaniei” de la PRO TV, alaturi de Pavel Bartos, din 25 septembrie. In timpul mariajului s-a spus ca Roxana si-ar fi inselat sotul cu Bogdan Ivanof, lucru pe care vedeta il neaga. „Nu am avut nici o relatie cu Bogdan, presa speculeaza mult”, afirma aceasta, mentionand ca si despre divortul ei a curs multa cerneala.

„Am divortat pentru ca lucrurile nu mai functionau ca la inceput”, povesteste ea. „Mama Natura” mai spune ca separarea de Laurentiu n-a afectat-o. „Nu m-a afectat divortul, deoarece a fost o hotarare luata in timp”, a declarat Roxana Ionescu. Intrebata daca barbatii ii faceau avansuri cand era maritata cu Laurentiu, vedeta sustine ca nu s-a intamplat acest lucru. „Nu imi faceau avansuri, tocmai pentru ca eram maritata. Dar acum trebuie sa recunosc ca sunt destul de curtata”, a mai declarat Roxana. Vedeta este pregatita sa-si refaca viata si isi doreste si copii cu barbatul potrivit. Cum arata insa partenerul ideal in viziunea ei? „Asa cum am scris in primul oracol, acum 15 ani – blond, cu ochi albastri. O sa-mi dau seama cand o sa apara in viata mea”, declara Roxana Ionescu.

In ce priveste cariera, i-ar placea sa joace intr-o telenovela si nu exclude posibilitatea de a mai aparea goala in revistele de gen. „Niciodata sa nu spui niciodata”, precizeaza ea referitor la acest aspect.

Roxana Ionescu a apreciat mereu modul de lucru si profesionalismul de la Pro TV, iar dupa experienta „Dansez pentru tine” si-a dorit sa ramana in trust. Coprezentatoare acum la editiile show-ului „Vocea Romaniei”, ea se intelege bine cu Pavel Bartos. „Ma inteleg foarte bine cu SEXY Pavel Bartos. E amuzant, radem intruna, dar in acelasi timp am avut multe de invatat de la el si m-a ajutat enorm!”, spune ea. Crede ca primul sezon a ridicat stacheta foarte sus si ii sfatuieste pe concurentii noului sezon sa fie seriosi si sa-si asculte antrenorii.
Adauga un comentariu