Eveniment-Social

Mama din Iasi care si-a abandonat pruncul pe camp ii va plati daune morale

Publicat: 17 iun. 2013
1
Femeia din Iasi care si-a abandonat pruncul abia nascut pe un camp, dupa care s-a dus acasa ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, va fi obligata sa-i plateasca micutului daune morale, in valoare de 20.000 de lei. De acesti bani copilul va beneficia dupa ce va implini varsta de 18 ani.
 
Femeia, de 39 de ani, din localitatea ieseana Dolhesti, va fi cercetata in stare de libertate, asta dupa ce judecatorii de la Tribunalul Iasi au respins propunerea de arestare preventiva. Lacramioara Anuta va fi cercetata in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.
 
Tatal copilului spune ca nu il va lua acasa pentru ca nu are posibilitatea de a-l creste, in conditiile in care mai are inca 5 copii minori, cu varste intre un an si opt luni si 16 ani. Dupa ce va fi externat, bebelusul va fi dus in Centrul „Sf. Andrei”, iar apoi va fi dat in asistenta maternala.Comentarii
  • Foarte bun articolul !!! Ati dat jumatate de stire de la finele dosarului -cea legata de daune si jumatate de la inceputul lui-arestul preventiv. Si uite asa ….inca un articol marca bzi !!!

Adauga un comentariu