International

Malik, fratele vitreg al presedintelui american Barack Obama, isi bate nevestele

Publicat: 04 mart. 2013
1
Fratele vitreg al lui Barack Obama, Malik, este acuzat ca si-a batut doua dintre cele 12 sotii ale sale. In plus, Malik a sedus si minore. Malik Obama are 55 de ani, 12 neveste, intre care opt sunt „ilegale” deoarece legea islamica din Kenya ii permita sa aiba doar patru sotii.  Malik are si o gramada de bani, fiind mai bogat decat fratele sau vitreg de la Casa Alba. In anii ’80, Malik a venit in Statele Unite si s-a instalat la Washington, unde si-a deschis o afacere, iar in prezent „migreaza” intre SUA si Kenya. Are studii de contabilitate.
Malik s-a  folosit  de puterea fratelui sau in campania electorala din Kenya si spera sa obtina postul de guvernator  in districtul Siaya, in urma alegerilor care se desfasoara luni. Conducerea districtului cu 1 milion de locuitori nevoiti sa traiasca din 100 de silingi kenyeni pe zi, ceea ce inseamna mai putin de 1 dolar, este o provocare serioasa pentru Malik Obama. Dar daca va iesi invingator, va fi si mai puternic si, totodata, mai bogat, deoarece va avea un salariu anual de aproximativ 150.000 de dolari pe an, pe care un kenyan obisnuit il poate castiga in 66 de ani de munca. 
Seducator de minore si agresiv
Fratele vitreg al presedintelui american impresioneaza cu  inalta pozitie a lui Barack si pentru a ocoli legea in tara lui. Astfel, ca sa nu fie pedepsit pentru ca are mai multe sotii, el locuieste pe rand cu cate patru dintre ele in resedinta sa principala, iar pe celelalte opt le tine in alte resedinte, dezvaluie Daily Mail.
S-a aflat insa ca femeile s-au plans ca Malik le bate si ca este seducator de minore. Pe cea mai tanara dintre sotiile lui, Sheila Anyango, care este mai mica decat el cu 35 de ani, a sedus-o de la 17 ani, cand venise sa se roage la o moschee pe care el a construit-o in Kogelo, locul ancestral al neamului Obama.
Sheila s-a confesat de curand reporterului tabloidului britanic, spunand ca mariajul ei cu Malik a fost „cea mai proasta alegere” pe care a facut-o vreodata. „La inceput, dupa ce ne-am cunoscut la moscheee, era bun cu mine. Apoi s-a schimbat. Ma bate si, de cele mai multe ori este obscen si certaret”, a marturisit Sheila, care are 20 de ani si este mama ueni fetite de 1 an si 6 luni, Hafifa.
Sotia fugita
De doi ani, ea locuieste cu o parte din celalte sotii ale lui Malik, in sediul „Fundatiei Barack H. Obama”, un complex de odihna si relaxare construit de catre Malik si denumit astfel pentru a sugera legaturile lui „inalte” cu seful Casei Albe si a atrage astfel mai multi clienti, in special  din strainatate. 
Sheila nu este singura sotie a lui Malik care se plange ca a mancat bataie de la el. Si Hafsa Abwanda, care are acum 33 de ani si s-a maritat cu el tot din adolescenta, a dezvaluit ca a fost batuta de el in mod repetat, la fel ca si celelalte sotii ale lui.
Dupa 5 ani de la casatorie, timp in care i-a facut si un baiat, Hafsa a fugit in 2008, luandu-si si copilul cu ea si s-a intors la familia ei. „Este un om rau, nu vreau sa il mai vad in viata mea”, a marturisit ea.

sursa:rtv.net 
Comentarii
  • Cum sa nu le bata daca sunt niste curve de doi lei care se dau pentru ciorapi sintetici si o sticla de coca cola. Trei dintre sotiile curve ale lui Malik sunt romance si malik le-a alungat, nu au fugit ele, ca le-a prins cu doi dintre baietii lui mai mari facandu-le sex oral si atunci Malik le-a alungat. Ale dracului de romance!

Adauga un comentariu