Sport

Maine incepe la Iasi cel mai tare concurs de badminton din tara

Publicat: 22 apr. 2015
1

In organizarea clubului sportiv Preventis, de maine si pana duminica, se va desfasura la Iasi unul dintre cele mai puternice turnee de badminton din Romania. La Sala Polivalenta din Iasi va fi organizata a patra editie a turneului open international de badminton Cupa Preventis, pentru categoriile Liga A, Liga B, Liga C si veterani. Intrarea spectatorilor la acest eveniment de mare amploare va fi libera.

„La acest concurs ne asteptam la participarea a peste 170 de sportivi din 12 tari: România, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria, Marea Britanie, Vietnam, Maroc, Franta, Malaezia, Myanmar; Germania, Statele Unite. Semifinalele si finalele la cele 5 probe (simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin, dublu mixt) pentru cele 3 Ligi se vor desfasura duminica, 26 aprilie, incepand cu ora 09:00. In total, se vor desfasura 15 finale si 30 de semifinale extrem de atractive”, au declarat reprezentantii CS Preventis, organizatorii acestui turneu international.

De altfel, turneele organizate traditional de Clubul Preventis (Cupa Preventis, în aprilie si Cupa Iasului în septembrie/octombrie) sunt cele mai mari concursuri de badminton organizate în tara. Director de concurs va fi Alina Popa.
Adauga un comentariu