National

Mai marii Episcopiei Husilor, acuzati de abuz in serviciu

Publicat: 04 nov. 2011
1

Câtiva preoti au reclamat ca luna de luna le-au fost oprite nejustificat sume importante din salariu. Iar asta, spun slujitorii Domnului, ar fi o practica. Desi se feresc sa faca declaratii oficiale, cei acuzati afirma ca nimic nu este adevarat si-i ameninta cu pedepse aspre pe cei care au indraznit sa ridice glasul impotriva lor. Ancheta a fost preluata de serviciul de investigare a fraudelor Vaslui.

Cei trei preoti sustin ca, fara sa le explice motivele, contabilii Episcopiei Husilor le-au oprit la fiecare salariu intre 300 si 700 lei. Revoltati ca situatia dureaza de luni bune, slujitorii Domnului au facut plângere la politie. Preotii precizeaza ca: „Nu doar noua ni s-a facut aceasta nedreptate, ci tuturor preotilor din Vaslui. Noi suntem cei care am avut curaj sa spunem, pentru ca noua ni se interzice orice drept de a ne exprima liber.”

Slujitorii Domnului sustin si ca au fost fortati de episcopul Husilor, Corneliu Bârladeanu, sa cumpere cantitati mari de lumânari numai cu plata in avans. O singura biserica ar fi cumparat in valoare de cel putin 5.000 lei. Mai exista acuzatii grave venite si de la oamenii de rând.
Comentarii
  • BISERICA A DEVENIT O AFACERE PENTRU MAJORITATEA PREOTILOR SI MAI ALES PENTRU CAPII EI .INCERCATI SA PRIVITI CU CE MASINI SE PLIMBA PREOTII ,CE CASE AU SI CUM IN CITIVA ANI DE PREOTIE ISI CONSTRUESC AVERI .POPORUL ROMAN ESTE ATIT DE SARAC IAR EI PROFITA DE NEVOILE SI SUFERINTELE CELOR CARE SE ROAGA CA BUNUL DUMNEZEU SA-I AJUTE .N-AM VAZUT NICI UN PREOT SA VIE IN PAROHIA LUI IN AFARA DE AJUN SI BOBOTEAZA SA INTREBE BATRINII ,COPII CU CE PROBLEME SE CONFRUNTA .VIN NUMAI CIND LI SE DESCHIDE USA SA IA BANI .MARE RUSINE CIND PREOTUL AR TREBUI SA FIE ACOLO UNDE SUFERINTA NEVOIA SI NECAZUL PREDOMINA .MERGETI IN BUCIUM SI VEDETI CITE CASE AU PREOTII CITE SLUGI II DESERVESTC .RARI SINT CEI CU MENIRE A FI SLUJITORII DOMNULUI .DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS SE DEPLASA PRINTRE CEI MULTI SI NECAJITI IN SABOTI IMBRACAT MODEST ,ERA ACOLO UNDE NECAZUKL ERA MAI MARE PE JOS MERGIND ,IAR PREOTII DE AZI IN CELE ,MAI MODERNE MASINI .SE SPUNE SA NU FACI CE FACE POPA SA FACI CE SPUNE ,DAR CIND VEZI CE FAC EI PARCA INCEPI SA-I DISPRETUESTI SI SA FUGI DE EI CA DE SATANA .MAI MULTA MODESTIE LE-AR STA BINE SI AR DA MAI MULTA INCREDERE BIETULUI POPOR ROMAN SARAC SI DESNADAJDUIT .LE RECOMAND SA DESCHIDA USA CELOR DIN PAROHIE SI ATUNCI CIND NU LI SE DA BANI SA-I INCURAJEZE PE AMARITI ,BOLNAVI SI CEI CARE N-AU PE NIMENI .ASTA LE E MENIREA NU SA COLECTEZE BANI .CE AU JURAT LA INCEPEREA CARIEREI :JUR CA NU VOI IUBII ARGINTII SI VOI FI BARBATUL UNEI SINGURE FEMEI ….DAR?

  • Georgeta pariez ca faci parte dintro secta protestanta ce isi zice „biserica”. E devarat ca padure fara uscaturi nu se gaseste, totusi, nu ar fi rau sa te uiti si in curtea altor „biserici” ca sa vezi bunastatea pastorilor. Vati obisnuit toti sectantii sa comentati la adresa ortodocsilor, vedetive de bubele voastre. Lasa ortodocsii sasi rezolve ei problemele, voi mergeti pe calea mantuirii voastre.

  • Oare cite mii de ani trebuie sa mai treaca, pentru ca toti oamenii sa inteleaga ca religiile, bisericile, sectele religioase, tagma preoteasca etc etc, au fost conceputre de niste excroci isteti si descurcareti, pentru a tine prostimea in friu si ai jecmani de bunuri materiale ,bani, pentru ai pune sa fie sclavii lor si sa le lucreze domeniile furate tot de la oameni naivi si creduli si multe alte excrocherii cu care se ocupa tagma asta de excroci ,mincinosi si avari? Nu inteleg cum de inca si acum cind stiinta si tehnica sunt atit de avansate sa mai existe oameni atit de naivi care sa creada in idioteniile fara sens stupide si fara nici o baza de credibilitate propagate de toate religiile prin tagma de excroci care se ocupa cu asa ceva? Oare nui vedeti in ce lux si avere se lafaie acestia comportinduse cu oamenii naivi ca niste stapini de sclavi? Veti spune ca nu toti sunt asa. Corect dar cei care sunt mai modesti si habotnici, fac parte dintr-o categorie de alt tip de naivi creduli care sunt indobitociti de aceste idei si care datorita mintii lor dereglate chiar cred in chestiile astea himere si hilare. Trezitiva din visare oameni lor sanatosi la minte si dativa seama ca numai voi, prin munca si chibzuinta va puteti crea o viata normala nu apelind la asemenea nerozii. Cred ca exista o putere divina care are un control asupra pamintului si care ne atentioneaza prin evolutia fenomenelor naturii, atunci cind gresim in comportamentul nostru fata de natura si speciile vietuitoare de pe pamint si tocmai acest fapt a fost si este exploatat de catre acesti excroci mincinosi si avari. Cine simte nevoia sa creada in ceva o poate face foarte bine in particular, nu trebuie sa se prosterneze in fata acestor excroci, nesimtiti,

Adauga un comentariu