Mozaic muzical

„Mai ai 24 de ore de trait”. Dezvaluirea-cumplita facuta de Elton John

Publicat: 06 oct. 2019
3

ELTON John s-a luptat in secret cu cancerul de prostata in 2017, ceea ce l-a lasat inconstinent si a fost dominat de durere din cauza unei complicatii rare.

Cantaretul, in varsta de 72 de ani, a suferit si o experienta vecina cu moartea cateva luni mai tarziu si a fost internat la terapie intensiva dupa ce a contractat o boala care poate pune viata in pericol, iar medicii i-au spus ca mai are doar 24 de ore de trait.

Elton John a facut dezvaluiri socante in noua sa autobiografie Me: Elton John Official, care a fost serializata in Daily Mail.

Scriind despre diagnosticul sau de cancer, el a dezvaluit ca medicii au depitat boala din timp si a ales sa aiba o interventie chirurgicala care sa-i salveze viata pe parcursul unui curs de radiatii si chimioterapie.

El a scris in cartea sa: „A fost cancer de prostata. Nu am fost la fel de socatt cand am auzit cuvantul „cancer” cum as fi putut. L-au depitat devreme. Oncologul mi-a spus ca am doua optiuni. Una a fost operatia pentru a-mi indeparta prostata. Cealalta a fost o sesiune de radiatii si chimioterapie, ceea ce insemna ca va trebui sa ma intorc de zeci de ori la spital. Am mers direct pentru operatie."

In ciuda faptului ca operatiunea a fost un succes, Elton, care este tatal lui Elijah si Zachary din casatoria sa cu David Furnish, 56 de ani, a suferit o complicatie inactiva care l-a lasat temporar incontinent.

„Abia cand am ajuns la Las Vegas zece zile mai tarziu, la un concert la Caesars Palace, am observat ca ceva nu este in ordine. Pe masura ce ziua a avansat, durerea s-a inrautatit. Am purtat cateva lucruri ridicole, dar niciodata un scutec urias. Nu stiu daca ai stat vreodata in fata a 4.000 de fani care aplaudau, cantand Candle In The Wind in timp ce literalmente faci pe tine, dar daca nu ai facut-o, iti pot spune ca este o experienta ciudata. ”, a scris Elton John.
Adauga un comentariu