Eveniment-Social

Magnolii in centrul orasului

Publicat: 13 nov. 2008
1

Incepand de ieri, Directia de Servicii Publice Municipale (DSPM) a inceput o campanie de infrumusetare a orasului, ce vizeaza deocamdata doar zona centrala. Mai exact, a inceput plantarea a 17 puieti de magnolii la intrarea pe bulevardul Stefan cel Mare spre strada Palat.

Totodata, va fi vizata si zona Podu-Ros – Socola. „Am inceput plantarea magnoliilor pe o portiune de pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Echipele DSPM au inceput de astazi (ieri – n.r.). Pe aceasta portiune magnoliile vor fi plantate la o distanta de opt metri una de alta. Cam in doi ani magnoliile incep sa dea flori. Ne gandim sa plantam si in zona Socola”, a precizat Luminita Salceanu, director DSPM. Dupa ce arborii vor ajunge la maturitate, reprezentantii DSPM se gandesc sa renunte la o parte din teii de pe bulevard care se afla intr-un proces accelerat de imbatranire. „Ne vom gandi si la inlocuirea teilor de pe trotuarele bulevardului, deoarece acestia sunt uscati. Trebuie o improspatare”, a mai spus Salceanu.
Comentarii
  • Multe orase mari din Europa au cite o planta ca simbol. IASUL LUI EMINESCU TREBUIE SA FIE IASUL TEILOR!!! Numai niste paranoici si cretinoizi pot sa rada teii din oras si sa-i inlocuiasca cu niste arbori ale caror flori dureaza o saptamina si nu put decit a rahat de pesedist idiot! LASATI TEII IN PACE SI REPLANTATI TEI TINERI IN TOT ORASUL! PRIMARUL SI ACOLITII LUI AR TREBUI DINAMITATI IN ZECI DE MILIOANE DE FARIME SI PENTRU ACEASTA CRIMA!

Adauga un comentariu