National

Magistratii au DECIS. Bogdan Olteanu ramane dupa gratii inca 30 de zile

Publicat: 22 aug. 2016
1
Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile, dupa o decizie a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, anuntata in aceasta dupa-amiaza. Inalta Curte de Casatie si Justitie(ICCJ) a amanat pentru astazi discutarea prelungirii mandatului, dupa ce, in 12 august, a decis definitiv ca fostul viceguvernator al BNR sa fie arestat preventiv pentru 16 zile, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.
Fostul viceguvernator BNR este acuzat ca a primit un milion de euro mita de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Pe 12 august, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv ca Bogdan Olteanu sa fie arestat preventiv pentru 16 zile.
„Am pierdut ce aveam de pierdut”. „Pentru mine ce era sa se intample s-a intamplat, am suportat consecintele si am pierdut ce aveam de pierdut. De acum incolo ramane sa reusesc sa imi gasesc dreptatea, imi pledez nevinovatia, lucrurile vor merge inainte potrivit procedurilor”, a spus Olteanu, la finalul audierilor din 10 august.Comentarii
Adauga un comentariu