National

Magistrat trimis in judecata dupa ce a primit spaga SORICI si CARNATI – VIDEO

Publicat: 16 mart. 2014
1
Un magistrat de la Tribunalul Prahova a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, dupa ce a primit mita sorici si carnati de la un prieten. Judecatorul a incercat sa mituiasca si o colega, acesta oferindu-i 2.000 de lei, insa femeia l-a dat pe mana procurorilor. Judecatorul era prieten de 16 ani cu patronul unei bacanii. Acesta punea deoparte tot ce era mai bun si mai proaspat, pentru poftele magistratului.
„Judecator: Trebuie sa ma duc de Revelion undeva. Si vreau sa mai iau niste carne, sa mai fac niste carnati, stii ca trebuie asa…
Patron bacanie: Cum Doamne!
Judecator: Si niste sorici, eu n-am timp sa caut. Deci niste soricel mai fragezel, asa, mai grasut!
Patron bacanie: Ma descurc eu!
Judecator: Asa…si vreo 2-3 kile de carne, ca mai fac niste carnati!”.
Problemele au aparut atunci cand un angajat de la bacanie a fost arestat pentru ca a condus beat. Patronul bacaniei a apelat la vechiul sau prieten pentru ca angajatul sau sa fie eliberat mai repede. Judecatorul n-a zis nu, mai mult, a incercat sa-si corupa colega care se ocupa de dosar:
„Judecator: Ma, a venit sefu’ lui, care e prietenu’ meu: „Am si eu pe nenorocitu’ asta, e in puscarie. Acum vreau sa-l eliberez” (..) Este colegial, nu vreau alte chestii, Doamne fereste, ca si asa mai am cateva luni pana la pensie.
Colega judecator: Il stii?
Judecator: : Nu-l stiu pe asta, stiu de la seful lui, care m-a rugat (…) Mi-a zis 20 de milioane de lei, intelegi?”. Judecatoarea n-a stat pe ganduri si si-a denuntat colegul la DNA. Acum, magistratul spagar si prietenul care ii aducea sorici proaspat sunt judecati pentru fapte de coruptie, potrivit romaniatv.net.Comentarii
  • DOROBANTU VALENTIN , MANAGERUL DE LA CFR CALATORI, RETRIBUIT CU 9000 DE EURO NET,REPET NET LUNAR PENTRU REALIZARILE DE MAI JOS?
    Datorii de peste 346.000.000 de euro.
    La data de 31.10.2013, SNTFC CFR Călători SA înregistra datorii care trebuiau plătite într-o perioadă de un an de zile în sumă de 1.559.698.000 de lei, ceea ce reprezintă circa 346.600.000 de euro. Din această sumă, 1.101.254.000 de lei reprezintă datorii comerciale şi alţi furnizori, iar “308.686.000 de lei alte datorii pe termen scurt faţă de instituţii de credit”.
    Din totalul datoriilor comerciale la data de 31.10.2013, valoarea arieratelor a fost de 789.353.000 de lei.

Adauga un comentariu