Eveniment-Social

Magazinele de etnobotanice au fost inchise

Publicat: 13 mart. 2011
1

Zeci de mii de lei, sute de plicuri confiscate si persoane retinute in urma raziei efectuate in magazinele care comercializau substante halucinogene in oras. In doua saptamani, echipele mixte de control constituite la nivelul Prefecturii iesene au efectuat sase perchezitii domiciliare, au deschis 17 dosare penale, au retinut doua persoane si au aplicat amenzi in valoare de 49.000 lei si 4.800 euro. Din cele 11 magazine care mai erau deschise in municipiu doar unul a scapat, celelalte 10 fiind deja inchise. „In Iasi nu mai este decat un singur magazin care a scapat de echipele de control. Patronii l-au tinut mai mereu inchis, insa am inteles ca el functioneaza. Am solicitat si inchiderea acestuia. Verificarile vor continua si in perioada urmatoare. Sper sa nu ne mai trezim cu surprize de acest gen, iar orasul sa fie curatat de astfel de substante nocive”, a spus prefectul Dragomir Tomaseschi.
Comentarii
  • Si cu magazinele virtuale ce veti face stimati domni? Nu ne-a ramas decat sa ne rugam Domnului ca ai nostri copiii sa nu consume asa ceva.

  • ai vostri copii luatzi frumos si duceti de munatzu la controale la inima si la plamani…. si pe urma ar sa vada ca le bate inima in toate directiile or sa se opreasca sau o sa moara…. daca nu se opresc.

Adauga un comentariu