National

Madalina Manole s-a luptat cu soacra în noaptea mortii!

Publicat: 15 oct. 2011
1

Tatal Madalinei Manole va fi audiat saptamana urmatoare de procurorii Parchetului Capitalei în dosarul mortii Madalinei Manole, dosar redeschis dupa decizia magistratilor. Ion Manole le va pune pe masa anchetatorilor un memoriu cu toate întrebarile ramase fara raspuns dupa moartea fiicei sale, dar si versiunea sa asupra evenimentelor din noaptea mortii îndragitei cantarete.

Ion Manole nu se lasa pana cand nu va putea sa-i spuna adevarul despre moartea Madalinei nepotelului sau, crescut acum de Petru Mircea. Ion si Eugenia Manole, parintii artistei care a murit în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010 în vila ei din Otopeni, vor fi din nou audiati de anchetatori în dosarul care initial a primit eticheta de „sinucidere”.

Impreuna cu avocatul lor, Bogdan Barbuceanu, parintii Madalinei au pus pe hartie 57 de întrebari, controverse si neclaritati despre circumstantele decesului fiicei lor. „Petru Mircea, Petru mormant, el a fost în casa cu maica-sa. Doar ei stiu ce i s-a întamplat fetei mele, dar n-au vrut sa spuna nimic… sa zica macar… m-am îmbatat ca un prost si am dormit ca un bou”, s-a înfuriat Ion Manole.

Parintii artistei au facut munca de detectiv în anul care a trecut de la moartea fiicei lor si au pus cap la cap toate datele care nu se leaga.
„Cine vrea sa se sinucida, în puterea noptii, se îmbraca în trening, îsi ia cheile de la masina, telefonul, telecomanda de la garaj, ca si cum ar fi vrut sa plece, nu sa se omoare? Cum se explica ca pe paharul de Furadan nu apare decat o singura amprenta, a Madalinei, cand un pahar nu poate fi tinut decat cu cel putin doua degete? Nu cumva i-a pus el paharul în mana dupa ce a murit? Cum se explica petele de sange din baie, cand Madalina a fost gasita pe hol?”, se întreaba parintele artistei.

Ion Manole si-a format propria opinie fata de desfasurarea evenimentelor din ultimele ore de viata ale Madalinei. „Fata mea si cu Petru Mircea au fost în acea seara la cumparaturi, dar s-au certat, pentru ca nu s-au întors decat cu un bax de apa minerala si o cutie de servetele. El a zis ca se duce înapoi la magazin pentru cumparaturi, dar nu s-a mai dus… S-a oprit la barul din Otopeni, s-a întalnit cu Sandica (n.r. – Catalina), prietena lui blonda, pe care i-a prezentat-o Iuda, Ciprian Antohi… si s-a întors de abia la ziua”, a spus Ion Manole, care crede ca tragedia s-a petrecut, astfel, în lipsa lui Petru Mircea si cu implicarea directa a mamei acestuia, soacra Madalinei, care se afla si ea în casa Madalinei în acea noapte.

„Este cunoscut antagonismul dintre Madalina si soacra ei. In noaptea aia s-au certat, Madalina a vrut sa plece, ceva s-a întamplat. Intre ele a fost o lupta, poate Madalina a cazut… dar cum se explica o rana de 12 centimetri lungime la cap dintr-o cazatura? Nu este oare dintr-o lovitura cu un corp contondent?”, se întreaba tatal Madalinei. Ipotezele sale sunt sustinute si de spusele unor vecini de alaturi, care au afirmat ca au auzit la miezul noptii o cearta în casa Madalinei si numai voci de femei, tipete puternice, o bufnitura puternica si apoi liniste, pana la sase dimineata, cand au fost treziti de sirenele Salvarii.

Ion Manole este suparat însa ca declaratiile acestor martori nu au fost consemnate în ancheta de procurorul Tiberiu Moldovan, care a eliminat dintre probe si primul raport al ambulantei care a ajuns la fata locului. Tatal Madalinei este deranjat mai ales de verdictul „sinucidere” pus înca de la început. „Au resuscitat-o, primul echipaj de pe salvare, timp de 35 de minute, iar al doilea alte 20 de minute. Medicii au apreciat decesul cam cu doua ore si jumatate înainte de venirea echipajelor, iar al doilea echipaj a consemnat în foaie ca Madalina a mai avut doua tentative de sinucidere. Pe baza a ce, a declaratiilor ginerelului meu. Cum stiau ca este adevarat sau nu?”, a mai spus indignat Ion Manole.

Toate aceste fapte l-au facut pe tatal regretatei cantarete sa se îndoiasca de capacitatea procurorilor de a conduce corect ancheta. „Daca dupa decizia de redeschidere pronuntata de instanta dosarul va fi repartizat aceluiasi procuror, Moldovan, am sa refuz sa fiu reaudiat de el, cel care si-a batut joc de noi”, a mai afirmat Ion Manole.
Comentarii
  • justitia romana … sa traiasca **0 de ani in poza.
    fereasca dumnezeu , crek se rasuceste in mormant .
    daca ar fi stiut ce iese dupa moartea ei , nu se mai omora .

Adauga un comentariu