Eveniment-Social

Macel politic la Iasi. Coada pe listele pentru Primarie si Consiliul Judetean

Publicat: 12 feb. 2016
1

@ Batalie crancena in partidele din Iasi pentru un loc pe liste la alegerile locale din vara @ Principalele forte politice nu si-au definitivat inca listele, asta dupa ce mai multe persoane si-au anuntat intentia de a candida atat la Consiliul Local, cat si la Consiliul Judetean

Cu cateva luni inainte de alegerile locale, o parte din formatiunile politice au inceput sa-si stabileasca listele de candidati pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean Iasi. In filiala PNL din Podu Ros pare a fi cea mai mare batalie. De altfel, liberalii au si ajuns sa faca intalniri prin oras, in care sa discute listele pentru Consiliul Local. Persoane precum Marius Danga, Laurentiu Navodaru, Sorin Trandafirescu, Anghel Ficu, Dragomir Tomaseschi, Marius Minea, Monica Chirvasie sau Vlad Ghizdovat se numara printre candidati.

PNL are insa probleme sa gaseasca un cap de lista pentru Consiliul Judetean, dupa ce Cristian Adomnitei a iesit din schema in urma anchetei procurorilor pentru fapte de coruptie. Pe lista de consilieri judeteni se afla Liviu Bratescu, Adrian Caliman, Eduard Boz, Flica Petrache sau Constantin Serban. Membrii Birourilor Politice din filiala PNL Iasi ar urma sa se decida in cateva saptamani asupra listei finale pentru CL si CJ. Nici social democratii ieseni nu au batut inca in cuie lista finala pentru Consiliul Local Iasi si pentru Consiliul Judetean. Surse din partid arata ca fata de actualele liste nu vor aparea foarte multe modificari, acestea urmand a fi insa stabilite in curand. Membrii PSD vor avea in cursul zilei de joi, 18 februarie, o intalnire la Iasi cu Liviu Dragnea, presedinte formatiunii.

In cadrul acestei intalniri se va discuta despre candidaturile social democratilor din cele sase judete ale Regiunii de Nord-Est. Pe listele pentru Consiliul Local s-ar regasi Camelia Gavrila, Gabriel Harabagiu, Catalin Bulgariu, Gabriel Surdu, Florin Boca, Marius Aur, Catalin Cristian, Constantin Axinia, Calin Scripcaru, Vasile Sandu, Simona Vranceanu, Erica Rudnic, Marian Nistor, Paul Boisteanu, Daniel Matasaru, Georgiana Melenciu, Bogdan Balaniscu sau Victor Bejan. Si in ceea ce priveste Consiliul Judetean, in PSD au fost avansate o serie de nume. Printre acestea se numara Vasile Citea, Cristian Stanciu, Bogdan Cojocaru, Paula Vornicu, Mihai Pintilei, Mihai Popescu, Iulian Cozianu, Stefan Doleanu, Bogdan Alexa, Bogdan Crucianu, Constantin Serbescu sau Marius Ostaficiuc.

In structura PSD pot aparea insa si nume noi in perioada urmatoare. In plus, si Uniunea Nationala pentru Progesul Romaniei (UNPR), a anuntat deja ca va merge separat de PSD la alegerile locale din vara. Liderii filialei iesene au mentionat ca, pana in luna martie vor finaliza listele de candidaturi pentru consiliile locale din tot judetul, dar si pentru Consiliul Judetean. Pana in prezent, cei de la UNPR au avansat doar mai multe nume ca posibili candidati pentru primarie, printre care deputatii Gheorghe Emacu si Camelia Bogdanici sau senatorul Marin Burlea si Vasile Puscasu, presedintele organizatiei municipale. 
Comentarii
 • Niste pupcuristi,hoti,traseisti si nu cred ca cineva din orasul nostru ii mai vrea ca sa ne reprezinte nici la nivel local ,nici la nivel judetean.Se bat pentru ciolan ca niste hamesiti ce sunt.

 • Pentru oameni, sănătate la tot poporul. Hai, sictir!
  Sunt curios cat timp vor rezista comentariile de pana acum!…
  Pentru greata ce va urma va rog sa sorbiti urmatorul coktail:
  – 6 linguri de suc de lămâie;
  – 2 roşii;
  – 4 căţei de usturoi;
  – 6 cuburi de gheta (500ml de apă),
  Demisia anticipata, va rog!
  Vid politic doresc.
  Punctul 8 upgradat.
  Fara politicieni.

 • Niciun partid n-a fost capabil sa ” SCOATA ” nume noi !!!!! Oare de ce ???? Mereu sunt aceeasi candidati dezinteresati si preocupati doar de propriile interese . NU VOI merge la vot . Mi-e scirba de toti !!!!!!!

Adauga un comentariu