National

Lupte in trafic ca in Vestul Salbatic intre un fost viceprimar si patru motocilisti – VIDEO

Publicat: 01 oct. 2012
1
Adevarate scene de lupta s-au desfasurat seara trecuta la iesire din comuna constanteana Tuzla. Protagonistii au fost patru motociclisti care se indreptau spre Vama Veche. Acestia spun ca fostul viceprimar al localitatii, Marian Saracila, a fost la un pas sa ii calce cu masina, potrivit reporterntv.ro. Martorii sustin ca soferul  era mort de beat. 
Motociclistii spun ca soferul si-a chemat in ajutor prietenii, care au venit inarmati cu bate si rangi, si i-au luat la bataie. Martori ai scenelor de groaza au fost mai multi soferi care treceau prin zona. Au sarit in ajutorul motociclistilor, insa nici ei nu au scapat de furia agresorilor, mai scrie reporterntv.ro.
Dupa ce i-au snopit in bataie pe motoclisti, agresorii impreuna cu soferul jeep-ului, care si-a abandonat masina pe camp, s-au urcat in alt autoturism si au demarat in tromba. In scurt timp, in zona au ajuns politistii dar si o ambulanta care l-a transportat pe unul dintre motociclistii raniti la spital. Oamenii legii spun ca jeepul abandonat este a lui Marian Saracila, fostul viceprimar. Conflictul a reizbucnit cand  in zona a ajuns un barbat, trimis de fostul viceprimar sa recupereze jeepul si sa ia vina asupra lui.
Spiritele s-au incins cand fiul lui Saracila, Doru, despre care localnicii spun ca este implicat in numeroase scandaluri si acte de violenta, a venit la randu-i sa ia masina. Cand a dat cu ochii de unul dintre rivalii sai, l-a luat la bataie. 
Cei doi nu s-au lasat impresionati de oamenii legii, care au reusit cu greu sa-i linisteasca. Doru Saracila a fost urcat in masina politiei si dus la audieri. In continuare, fostul viceprimar Marian Saracila este cautat de politisti.



Adauga un comentariu