Sport

Luptatorii ieseni au facut istorie la Medias

Publicat: 06 mart. 2007
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:78295;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

• Sportivii de la CS Kwang Gae Iasi au urcat pe locul al treilea la Campionatul National de Taekwon-Do ITF, pentru copii, juniori si seniori • Cei 16 sportivi de la gruparea ieseana au reusit o prestatie de exceptie, obtinand 25 de medalii, dintre care 11 de aur, 7 de argint si 7 de bronz

Luptatorii ieseni de la CS Kwang Gae au dominat ultima editie a Campionatului National de Taekwon-Do ITF, pentru copii, juniori si seniori, competitie care s-a desfasurat la Medias. Gruparea din Iasi, condusa de Sorin Miron, a obtinut locul 3 in clasamentul general. La competitia de la Medias au participat aproximativ 150 de sportivi de la 17 cluburi din tara, municipiul Iasi fiind reprezentat de o delegatie formata din 16 sportivi de la Clubul Sportiv Kwang-Gae care au reusit sa aiba o prestatie de exceptie, obtinand 25 de medalii (11 aur, 7 argint si 7 bronz). Cu acest bilant, clubul a fost propulsat pe treapta a treia a podiumului, in clasamentul pe grupari, performanta inedita pentru Iasi.

La individual, medaliile au fost obtinute de urmatorii sportivi: Bogdan Ciobanu, Vlad Mihai Luca, Adelina Zalaru, Oana Claudia Gheorghiu, Ciprian Robu, Nicola Pricop, Roxana Constantin, Malina Ene, Corina Iliescu, Andrei-Vladut Dumitriu, Alexandru Ungureanu si Andrei Cucuteanu. La competitia pe echipe au fost obtinute urmatoarele rezultate: echipa de seniori, compusa din Sorin Miron, Andrei-Vladut Dumitriu, Alexandru Ungureanu, Andrei Cucuteanu, Alin Mazilu, Andrei-Catalin Dumitriu, a obtinut locul al treilea la lupta si la spargeri forta si locul secund la tehnici speciale, in timp ce echipa de senioare, alcatuita din Roxana Constantin, Malina Ene, Corina Iliescu, Adelina Zalaru a urcat pe prima treapta a podiumului la lupta, la tehnici speciale si la spargeri forta, iar echipa de juniori, in componenta Andrei Catalin Dumitriu, Nichei Amfian, Nicola Pricop, Robu Ciprian, a luat aurul la spargeri forta, argintul la tehnici speciale si medalia de bronz la lupta. „Sunt extrem de multumit de rezultatele inregistrate de sportivii clubului nostru la aceasta competitie, fiecare dintre noi intorcandu-se acasa cu minim o medalie. Performantele sportivilor sunt deosebite, avand in vedere faptul ca majoritatea juniorilor si a copiilor sunt la prima lor participare la un campionat national, la unii lipsa de experienta in astfel de competitii impiedicandu-i sa obtina locuri si mai sus pe podium. Totusi, sunt sigur ca la urmatoarele campionate o sa demonstreze ca pot transforma medaliile de bronz sau de argint obtinute acum in medalii de aur. Vreau sa multumesc parintilor sportivilor pentru tot sprijinul material si moral acordat, dar si domnului Cristian Iacob pentru ca inca o data a fost alaturi de noi”, a declarat Sorin Miron, conducatorul CS Kwang-Gae Iasi.
Comentarii
Adauga un comentariu