Local

Luni de groaza pentru un iesean! E.ON i-a transformat viata intr-un calvar

Publicat: 11 mai 2015
1

@ Clipe de suspans traite de un iesean pana la aflarea hotararii @ A primit o amenda colosala si nu are de gand sa o plateasca considerandu-se nevinovat @ In termen de 15 zile, acesta este obligat sa plateasca amenda  @ A semnat o hartie fara a o citi si acum traieste adevarate luni de groaza cu gandul la suma de bani pe care este obligat sa o plateasca

Ieseanul care in luna septembrie a anului trecut a fost acuzat de catre E.ON de furt de curent, dupa o vizita a doi angajati ai companiei in gospodaria sa din Valea Seaca, continua lupta cu distribuitorul de curent si gaz. A primit o amenda de 6.000 de lei si i-a fost schimbat contorul de catre angajatii E.ON. Acesta a facut contestatie si nu are de gand sa plateasca amenda, reclamand faptul ca a primit o hartie pentru a o semna, fara a i se explica ce contine respectivul act. „Fiind foarte mult de citit, am semnat fara sa ma gandesc ca ar fi vreo problema. Dupa 3 luni, in luna februarie, am primit o amenda pentru furt de curent, in valoare de 60 de milioane de lei vechi. Mi s-au adus acuze fara sa fiu prins cu nimic”, a declarat Alexandru Mormeci.

Acum consumatorul a primit un preaviz prin care este instiintat de faptul ca trebuie sa plateasca respectiva amenda in termen de 15 zile, altfel fiindu-i taiat racordul. „Am fost la inspectia tehnica la Iasi si am stat de vorba acolo. Mi s-a incheiat un nou proces de reanaliza a abaterilor pe data de 30 aprilie. Mi s-a comunicat faptul ca analiza contestatiei a hotarat ca s-a considerat interventie neautorizata, consumatorul contesta procesul-verbal si contorul se va trimite pentru expertizare. Pana la verificare, hotararea se mentine. De asemenea, mi-au promis ca daca nu e umblat in el, nu se intampla nimic”, a mai spus ieseanul.

In concluzie, acesta este tinut in suspans de catre companie inca o lunga perioada, desi este in stare sa faca orice pentru a demonstra ca nu este vinovat cu nimic. In urma vizitei sale la E.ON, raspunsul pe care l-a primit a fost acela ca peste o luna jumatate, poate chiar doua luni, va primi un raspuns definitiv. Consumatorul este nemultumit de faptul ca hotararea a fost luata de catre comisie in lipsa sa si considera ca a fost incalcata legea care spune ca trebuia sa fie prezent la hotarare. „Nu am platit amenda si nici nu o platesc. Le-am spus ca eu nu am umblat in contor si nici nu am furat curent. Stau in asteptare, sper ca raspunsul sa fie pozitiv, pentru ca eu nu am facut nimic”, a declarat Alexandru Mormeci.

E.ON, amendat cu jumatate de miliard

Compania a fost sanctionata in repetate randuri de reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi pentru ca abonatii erau nevoiti sa astepte ore intregi la rand sa plateasca o factura. In anul 2013, compania a primit o amenda in valoare de jumatate de miliard de lei pentru comportament incorect fata de consumatori. Desi sediul companiei a fost mutat, problema inca persista, multi dintre clienti fiind nemultumiti ca trebuie sa stea ore in sir sa achite facturile. In ultimii ani, au fost depuse sute de reclamatii impotriva societatii, fie din cauza facturilor, fie pentru ca nu sunt tratati corespunzator de reprezentantii companiei. In acest an, au fost depuse 33 de reclamatii la sediul CJPC Iasi, majoritatea vizand facturarea necorespunzatoare. Acestea sunt in curs de solutionare.

Va prezentam mai jos lista membrilor actuali ai Consiliului de Administratie (CA) de la SC E.ON Romania SA. Acestia sunt oamenii care se imbogatesc pe spatele romanilor si care-si bat joc de clienti, cu complicitatea autoritatilor.

Daca si voi aveti probleme cu E.ON, dati-ne un mail pe adresa [email protected], in care sa denuntati abuzurile companiei germane. De asemenea, va puteti prezenta problemele si la rubrica de comentarii de pe site-ul www.bzi.ro.
Comentarii
  • afara cu mafia din eon= nepotism,spaga,mita ,fraude,improvizatii,lucrari ilegale,vanzari de lucrari si servicii ilegale, etc,etc

    • Daca ai mai multe informatii despre aceste lucruri te rog sa ma contactezi deoarece si eu am fost pagubit de catre angajatii acestei companii. Doresc chiar sa fac plangere impotriva acestora, iar daca suntem mai multi poate autoritatile ne vor baga in seama. [email protected] a h o o.com

  • La aceasta companie , cred ca DNA-ul ar trebui sa intervina prompt si fara rezerve . Jaful la drumul mare facut fara perdea , saraceste populatia . Toti angajatii au prime grase , facturile sunt incarcate si nu mai pot fi verificate de nimeni , nu mai stii pentru ce perioada platesti ( estimate , realizate , superincarcate ) doar ca barosanii din EON sa poata duce un trai de huzur. Au masini de serviciu cu care-si cara soacrele la spital , amantele in vacanta , au reducere la consumul propriu de electricitate si gaze , au sindicatul care-i trimite in statiuni de lux , tot pe banii nostri. Populatia doresta sa se faca curatenie in aceasta ” cloaca „. Pesonalul este arogant si toate acestea se intimpla pentru ca se recurge la un asa zis santaj – nu platesti factura care ti s-a emis , chiar daca nu este reala ti se intrerupe furnizarea de gaz si energie electrica . HAI ODATA DNA-ULE IN CONTROL LA EON !!!

  • Din cite stiu eu , amenzile contraventionale nu se pot aplica decit de institutiile statului, nicidecum de firme private,si aceasta se face in baza unor acte normative elaborate si aprobate de aceste institutii:legi ,ordonnte de guvern, hotariri ale consiliilor locale s.a. „Razboiul” dintre cetateni si societatile private le rezolva instantele judecatoresti, in baza contractului incheiat.

  • La e-on sant numai spagari cum este DARABAN AUREL care a fost catelu lui TOMA si acum e la verificari mare sef face combinatii cu cumatrul lui GIGI BUNESCU alt spagar care a fost dat afara ca lau prins cu combinatii si ii da liste intregi cu verificari acest DARABAN AUREL mai are combinatii si cu firma lui LUPU ii da liste intregi cu blocuri la verificari si isi ea spaga de la ei …

Adauga un comentariu