Magazin

Luminita Perijoc: „Nicu asta e MORT DE FOAME! Ii fac eu un platou, ceva, sa nu mai CERSEASCA MILA la TV”

Publicat: 13 sept. 2012
1

La aproape două săptămani de cand a fost externată de la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Tulcea şI la cateva zile de cand s-a mutat într-o garsonieră închiriată, Luminiţa Perijoc dă semne că începe să cedeaze psihic. Pentru prima oară de cand a dat declaraţii la Parchet, în legătură cu presupusul viol pe care se spune că l-ar fi săvarşit asupra taximetristului tulcean, Nicolae Stan, Luminiţa ridică vălul tăcerii şI acceptă să vorbească despre suferinţa sa.

Aflată într-un „auto-exil”, într-o garsonieră modestă, închiriată, din Tulcea, Luminiţa Perijoc simte că se află pe marginea prăpastiei. După o viaţă petrecută în puf, în hoteluri de cinci stele, mergand la shopping în străinătate, făcandu-şi veacul în cafenele din Dorobanţi şi la petreceri simandicoase, femeia care a fost asemănată cu Angelina Jolie s-a închis în casă şi aşteapta ca dosarul său să ajungă pe masa judecătorului.

Starea de anxietate i se acutizează de la ceas la ceas, iar gandurile negre au pus stăpanire pe ea. Din fata care radea toată ziua şi era sufletul petrecerilor s-a transformat într-una tristă, umbra celei care a fost. Au rămas doar corpul şI imaginea sa de păpuşă, o femeie dorită de toţi bărbaţii. Dincolo de aparenţe însă, doar Luminiţa ştie ce este în sufletul ei. „Am disperat. Stau singură într-o casă, eu şi pisica mea. Nimeni nu vine, nimeni nu mă sună şi nu ies pe stradă. Avocatul meu, pe care l-am plătit cu 5.500 de euro, nu a dat niciun semn de viaţă de trei zile. Aştept, ce pot să fac în condiţiile date. Stau şi mă uit pe geam gandindu-mă cum să ies din povestea asta. Of, decat aşa mai bine… cred că mai liberă aş fi în puşcărie decat cu viaţa pe care o duc acum. Acolo vorbeşti cu lumea, mergi la aer, pe cand aici, mi-e teamă să ies pe scară să duc gunoiul. Sunt eu între patru pereţi cu gandurile mele şi atat. In urmă cu cateva zile am încercat să ies şi am fost la cumpărături, la mall. Şi, mi-a ajuns! Se uita lumea la mine ca la circ. Trebuia să-mi iau haine elegante, ştiam că urmează audierile şi voiam să mă prezint decent. Eu mă îmbrac rock-style, cu blugi, jachete de piele şi maiouri, asta mă caracterizează şi nu aveam nimic clasic şi elegant de îmbrăcat”, a declarat Luminiţa Perijoc.

Nu-i place să vorbească prea mult despre seara aşa zisului viol şi speră ca justiţia să facă dreptate, dar se simte deranjată de faptul că Nicu taximetristul a devenit un „invitat de casă”, în anumite emisiuni TV, după cum spune bruneta cu „vino-ncoa”. „Nicu asta e un mort de foame! Apare la TV şi ar fi în stare să spună orice i se zice doar ca să caştige bani pentru fiecare apariţie. Dacă-i mort de foame pot să-i fac eu un platou, ceva, ca să nu mai cerşească mila babelor. El zice că are nevastă, copii şi că eu sunt o curvă. De ce? Cate femei de 30 de ani nu sunt singure ca mine şi nu mai zice nimeni nimic. A ajuns vedetă, se crede mare „macho”, cand colo, e vai de el. Dar, eu am greşit. Am plecat de la Bucureşti şi m-am întors la Tulcea, acasă, crezand că o să fie bine. Am dat însă de oameni îngrămădiţi care mă acuză de ce văd ei prin filme”, a spus Luminiţa pentru Cancan, acceptand pe de-o parte ceea ce i se întamplă şi aşteptand, în aceeaşi măsură, să i se facă dreptate la tribunal.
Comentarii
  • Papusica mica si seXXXy, poti sa ma contactezi pe mine daca te simti atat de singura… Daca vrei un sclav, cauta-ma 🙂 PS: Record personal: cunilingus 3 ore. Astept sa ma antrenezi pentru mai mult! Poti sa vii si cu prietene daca nu rezisti.

Adauga un comentariu