Magazin

Luminita Perijoc, femeia care a violat un taximetrist a primit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu suspendare!

Publicat: 03 apr. 2014
1

Luminita Perijoc, femeia acuzata ca in august 2012 a sechestrat, batut si violat un taximetrist din Tulcea, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta si este definitiva.

Curtea de Apel Constanta a judecat apelul formulat de Luminita Perijoc impotriva deciziei Tribunalului Tulcea, prin care fusese condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare si a dispus reducerea pedepsei la patru ani de inchisoare. De asemenea, instanta a decis suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei, cu un termen de incercare de sapte ani.

Citeste si: Sexy-violatoarea nu ii da pace taximetristului Nicu. „Inca ii place de mine”

In acest interval, femeia, in varsta de 32 de ani, se va supune mai multor masuri de supraveghere, fiind obligata sa se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probatiune de la Tribunalul Tulcea, sa anunte, in prealabil, orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare care depaseste opt zile, precum si intoarcerea si sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca. Nerespectare acestor decizii determina revocarea suspendarii sub supraveghere a executarii pedepsei.

Citeste si: Femeia acuzata ca a BATUT si VIOLAT un taximetrist a fost trimisa in judecata

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, in noaptea de 22 spre 23 august 2012, in jurul orei 00.20, Luminita Perijoc a invitat in apartamentul in care locuieste singura un taximetrist caruia ii solicitase de mai multe ori in acea zi sa ii cumpere bauturi alcoolice si tigari.

„Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminita i-a aplicat taximetristului doua lovituri cu un cutit in zona capului. Taximetristul a reusit sa se refugieze in bucatarie, de unde a apelat 112, alertand Politia si Ambulanta”, se mentioneaza in rechizitoriu.

Citeste si: Sexy-violatoarea din Tulcea se saruta o femeie
Adauga un comentariu