Magazin

Lucrurile iau o intorsatura GRAVA la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Echipa medicala a fost chemata in toiul noptii!

Publicat: 25 feb. 2015
1
Au trecut doar 8 zile de cand toti cei implicati in competitia „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” au trebuit sa se acomodeze la conditiile de supravietuire din Jungla Africana. Editia din 24 februarie a fost, insa, una foarte tensionata, deoarece antrenoarea de fitness a vedetelor, Luminita a avut nevoie de ingrijiri medicale. Luminita acuza grave dureri abdominale, lucru care i-a speriat pe toti.
Catalin Morosanu, Elena Lasconi si Elena Merisoreanu au trecut prin spaima vietii lor, atunci cand au vazut-o pe antrenoarea lor de fitness in stare livida si cu lacrimi in ochi. Vazand astfel starea in care se afla Luminita, concurentii au chemat imediat echipa medicala a emisiunii care i-a administrat cateva calmante.
„Este prea dur. Eu nu pot sa o vad pe Luminita mea, saraca, stand acolo in pat. Imi venea sa plang cand am vazut-o asa neajutorata. Era galbena la fata si nu putea vorbi”, a declarat Catalin Morosanu. Desi starea de sanatate a antrenoarei s-a mai ameliorat, medicii sunt de parere ca durerile abdominale vor reveni, deoarece Luminita este vegetariana si are un meniu strict, care nu poate fi adaptat prea mult la traiul din Africa.
„Era treaza si spunea ca are niste dureri in zona abdominala. I-am dat niste medicamente. Daca vor fi probleme o sa intervenim”, a spus medicul. „Imi venea sa mor, dar nu am putut sa strig pentru ca toata lumea dormea”, a spus Luminita dupa ce medicii ii administrase calmantele.Adauga un comentariu