National

Lovitura dura pentru Ion Iliescu din partea lui Victor Ponta: „S-a folosit cinic de tragedia unor oameni”

Publicat: 25 oct. 2016
1
Fostul premier Victor Ponta, etichetat de fostul presedinte Ion Iliescu drept un „carlan fara minte”, a lansat un atac fara precedent la adresa acestuia.

Ponta spune ca la fel ca Guvernul Ciolos, Ion Iliescu si FSN au folosit „cinic” mortii de la Revolutie, au mintit cand au spus ca FSN nu se transforma in partid, „minerii” au astupat gura celor care au protestat, iar opozantii erau „tocati” mediatic de TVR si „Adevarul”. Ponta spune ca asta demonstreaza ca in Romania „politica nu se schimba”, doar oamenii.

„1. In 1990 Dl Iliescu, Petre Roman si FSN spuneau ca ii reprezinta pe „mortii de la Revolutie” / azi Dl Iohannis, Ciolos , Nicusor, Clotilde, PNL si USR („aceeasi mizerie”) ii reprezinta pe „mortii de la Colectiv” – evident ca nu inteleg si nu accept politica bazata pe tragedia unor oameni nevinovati care si-au pierdut viata fara sa aiba nicio treaba cu personaje politice care doar se folosesc cinic de tragedia lor.
2. In 1990 liderii FSN au spus ca este doar o solutie de tranzitie si ca la alegeri oamenii pot vota partide / s-au razgandit si FSN a devenit Partid ; in 2015 Dl Ciolos si „Tehnocratii” au spus ca reprezinta doar o solutie de moment – evident ca s-au razgandit si vor sa ramana la guvernare si dupa alegeri
3. In 1990 cei care nu s-au impacat cu realitatea prezentata la punctele 1 si 2 au avut de-a face cu „Minerii” / acum avem ceva jandarmi care primesc deja ordin sa bata niste manifestanti iar pentru cei care nu sunt fizic in strada au dosarele penale deja facute si ii asteapta dupa 11 Decembrie lungi si dese drumuri judiciare

Citeste si: Asta ar fi bomba anului: ‘Ion Iliescu, arestat. E o chestiune de zile’ 

4. In 1990 „opozantii” erau tocati mediatic de TVR si „Adevarul”, fost „Scanteia”/ in 2016 e la fel (plus inca cateva televiziuni si ziare care isi spun „private” dar care toate traiesc neplatind taxe si impozite la Bugetul public)!
Au trecut 25 de ani – dar e clar ca in 1990 eram mult mai liberi decat acum/ si macar toate deciziile (bune sau proaste) se luau in Romania nu in alta tara”, a scris Ponta pe Facebook.
Tags:Comentarii
  • Am trait acele evenimente ciudate si,ma refer la lovitura de stat(atunci i se spunea revolutie),la FSN(Iliescu, si Roman,la strigaturile gen „când Roman apare,soarele rasare”,la femeile care pupau televizorul pe chipul lui Roman),la mineri…Da,Ponta are dreptate.El avea atunci 17 ani,ca atare nu poate fi acuzat de vreun atasament politic,dar suficient de copt ca sa inteleaga corect acele evenimente. Noi,poporul,suntem vinovati de tot,dar tot mereu dam vina pe altii,cautam cu disperare tapi ispasitori…Pacat! Asa am ajuns sa avem presedinti ca Iliescu,Basescu,Iohannis si nu numai presedinti….

Adauga un comentariu