Eveniment-Social

Loteria posturilor vacante. Concursul de la Institutul de Oncologie a fost reorganizat cu schimbari majore

Publicat: 19 mai 2014
1

@ Dupa anularea notelor tuturor candidatilor urmeaza o noua runda de inscrieri @ Al doilea anunt  prezinta schimbari majore cu privire la posturile care trebuiau scoase la concurs inca de prima data

Institutul Regional de Oncologie Iasi a pus la punct, pentru a doua oara, concursul care a ridicat multe semne de intrebare printre candidati. In anuntul de concurs, conducerea spitalului a facut schimbari majore in privinta conditiilor de participare a candidatilor care urmaresc de mai mult timp aceste posturi. In timp ce la spital se pun la punct detaliile pentru reorganizarea concursului pentru posturile de fizician, bolnavii care ajung la acceleratoarele de particule pentru radioterapie au nevoie de schemele de tratament care se fac doar pe baza calculelor exacte facute de fizicieni. Cei care ocupa in prezent aceste functii se confrunta cu un volum mare de munca si se resimte tot mai acut lipsa de personal in fata aparaturii in care s-au investit milioane de euro.

Citeste si: Vrea sa se faca dreptate! O tanara din Iasi cere anularea concursului de la Institutul de Oncologie

De aceasta data sunt scoase la concurs doua posturi de fizician, unde candidatii trebuie sa prezinte diploma de licenta in fizica/fizica medicala si sa demonstreze ca au cel putin sase luni de experienta in domeniu. Pe langa cele doua posturi de fizician cu experienta, mai este scos la concurs un post de fizician medical debutant. Cei care vor sa se inscrie pentru acest post pot depune la dosar o diploma de licenta in fizica sau un echivalent in matematica, informatica, chimie, fizica, inginerie electronica, electrica sau mecanica. Cei care mai sunt interesati de aceste posturi isi pot depune dosarele pana pe 30 mai. Proba scrisa a fost stabilita pe 20 iunie, la sediul Institutului Regional de Oncologie. Reamintim faptul ca s-a decis anularea probei scrise si a interviului pentru prima runda a acestui concurs, la care erau disponibile trei posturi de fizician medical debutant. Unul dintre candidati a semnalat mai multe nereguli, iar la scurt timp a venit si decizia anularii din partea conducerii. Reprezentantii spitalului au motivat aceasta situatie printr-o eroare a personalului care nu a fost atent la statul de functii. „A fost greseala noastra, a spitalului. Ne-am autosesizat atunci cand ne-am uitat in statul de functii si am vazut ca nu coincide numarul posturilor vacante”, a precizat Mirela Grosu, manager Institutul de Oncolgie Iasi.

Citeste si: S-a intamplat intr-un important spital din Iasi. Gafa uriasa a fost recunoscuta
Adauga un comentariu