Magazin

Lora a aflat DIAGNOSTICUL pus de medici si nu este bine: Am crezut ca am rau de masina

Publicat: 10 iul. 2013
1

Lora a aflat ca are o tumoare pe uter, iar peste doua saptamani va pleca in Turcia pentru a se opera. Pe langa tumoarea pe uter, medicii turci i-au mai gasit pietre la rinichi, polip vezicular la bila, hipotiroidie si hipoglicemie.

Cantareata Lora a aflat in cursul zilei de marti diagnosticul pus de medicii turci, avand o tumoare pe uter. Din fericire, tumoarea e benigna, iar fibromul uterin poate fi inlaturat laparoscopic. Lora vrea sa faca interventia la clinica din Turcia, in urmatoarele doua saptamani, urmand sa se recupereze in doar o luna. Daca ar fi facut aceasta interventie in tara, recuperarea s-ar fi putut intinde pe o perioada de sase luni, potrivit Romania TV.

Tanara s-a intors noaptea trecuta din Turcia, acolo unde medicii i-au efectuat mai multe investigatii. Desi i s-a recomandat sa accepte pe loc interventia, se pare ca Lora nu s-a simtit pregatita pentru operatie. Artista s-a intors in tara pentru a-si organiza concertele si spectacolele. Lora spune ca a avut unele simptome, dar a dat vina pe viata agitata pe care o are.

„Mi-au confirmat analizele care mi-au iesit in Romania, mi-au confirmat miomul de pe uter. Pasii urmatori sunt sa aflu in urmatoarele zile rezultatul biopsiei si apoi ma intorc pe masa de operatie. Eu ma simt rau de ceva vreme, dar am dat vina pe concerte, pe viata agitata, pe faptul ca fac mult efort fizic pe scena si am crezut ca asta e sau ca am rau de masina”, a declarat vedeta.

Pe langa tumoarea pe uter, medicii turci i-au mai gasit alte cateva afectiuni. Astfel, la rinichiul drept are o piatra, la bila are un polip, la tiroida are un nodul, iar peste poate, este anemica si are hipoglicemie. Dupa interventia chirurgicala la uter care va avea loc peste doua saptamani, artista va trebui sa stea timp de o luna departe de scena.
Adauga un comentariu