Magazin

Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul!

Publicat: 21 apr. 2014
1

Benzina si motorina comercializate la statiile de carburanti din Romania s-au scumpit incepand de la 1 aprilie cu 41 de bani, ca urmare a introducerii accizei suplimentare de 7 eurocenti/litru de carburant.

La sortimentele premium de benzina pretul mediu a ajuns la 6,75 – 6,8 lei, dar exista si statii in care acest sortiment de benzina este comercializat cu un pret mai mare de 7 lei/litru, informeaza info-soferi.ro.

Citeste si El este inginerul roman care ar putea revolutiona industria auto

La gaz petrol lichefiat (GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat, OUG nr. 111/2013 nevizand acest combustibil.

Mai mult, exista statii unde GPL-ul costa chiar mai putin de 3 lei. De exemplu, in statiile Agip din Romania, gazul e comercializat cu 2,99 de lei.

Citeste si Vrei sa reduci consumul de bezina? Iata 5 MITURI DISTRUSE

Cel mai ieftin GPL din Bucuresti si din Romania se gaseste, conform datelor de pe site-ul gazonline.ro, intr-o statie din Bucuresti, de pe bulevardul Teodor Pallady. Aici, un litru de GPL costa 2,92 de lei litrul.
Comentarii
  • Domnule ziarist, cred ca ti-a scapat un cuvant din titlu ! Sunt convins ca vroiai sa spui
    „Locul unde carburantul GPL costa sub 3 lei litrul!” ! Apreciez grija pt. informarea CLARA SI PRECISA a publicului iar daca unii considera ca omisiunea a fost intentionata sunt convins ca meriti sa te admiri in oglinda cu drag si sa sa-ti spui „uneori manifest si prostie,deci sunt intreg !”. Nu te speria , oamenii INTREGI manifesta si prostie , trebuie doar sa ai curajul sa o accepti !

Adauga un comentariu