Magazin

Liviu Varciu a dat o lovitura FINANCIARA! Vezi ce suma a obtinut!

Publicat: 19 apr. 2013
1

Liviu Varciu (35 de ani) a investit o parte din suma obtinuta din vanzarea casei parintesti din Constanta in doua terenuri, unul in Baneasa, de 770 de metri patrati, unde intentioneaza sa-si ridice o vila, si un altul pentru a le construi parintilor sai o casa.

Liviu Varciu isi va vedea visul cu ochii. Dupa ce si-a adus parintii la Bucuresti, pentru a fi cat mai aproape de ei, artistul isi va construi si propria vila. Vedeta de la Kanal D a reusit sa vanda casa din Constanta in care a copilarit si care-i amintea de fratele sau, decedat in urma unui tragic accident de circulatie, precum si cele doua spatii comerciale aflate in curte, scrie libertatea.ro.

Cum imobilul cu trei camere era situat intr- o zona buna din Constanta, Liviu a incasat nu mai putin de 200.000 de euro. O mare parte din acesti bani au si fost investiti. „Mi-am luat teren in Baneasa, de 770 metri patrati, unde o sa-mi fac o vila in care voi sta singur. Parintilor mei le-am cumparat un alt teren, tot in Bucuresti. Alor mei o sa le fac alta casa”, a marturisit Liviu Varciu pentru Libertatea.
Castiga bine de la tv si din alte activitati

Pe langa suma frumusica primita in urma vanzarii casei din Constanta, Liviu obtine si alte venituri consistente. El are un salariu maricel la Kanal D, unde prezinta „Roata norocului”, si este foarte solicitat si bine platit ca MC (maestru de ceremonii) la diverse evenimente. În plus, Liviu are rolul principal si in piesa de teatru „Ménage à trois”, care a avut reprezentatii in mai toate orasele din tara.

Liviu a scos la vanzare, in urma cu aproximativ doi ani, si apartamentul din zona Dristor, in care a locuit in timpul casniciei cu Adelina Pestritu. Casa pare a fi una cu ghinion, dat fiind faptul ca Varciu nu a reusit sa fie fericit pe perioada lunga cu nici una dintre fostele iubite pe care le-a adus in apartamentul cu pricina. În plus, el a ramas dator la banca cu diferenta pe care o avea de achitat odata ce a cumparat casa.
Adauga un comentariu