National

Liviu Dragnea: „Sunt trei mari tinte. Se trage din toate partile”

Publicat: 25 aug. 2016
1

Liviu Dragnea devoaleaza noi planuri ale dusmanilor sai politici. Seful PSD nu crede ca Victor Ponta il va trada si va pleca din PSD. Spune ca totul e un joc al adversarilor.

„Nu cred in informatiile ca Victor Ponta isi face partid. Ponta nu e Geoana. Ponta nu poate uita ce a facut PSD pentru el si el pentru partid. In al treilea rand, Ponta e inteligent. „, a spus Dragnea.

Seful PSD il avertizeaza pe Ponta. Trebuie sa revina cat mai repede in lupta politica si trage un semnal de alarma. Fortele oculte lovesc dur in el, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta. „El se va reimplica in viata de partid, in campanie. Partidul vibreaza la campania electorala. Nu e bine sa stea pe bara pentru ca trenul merge. Suntem trei tinte acum in care se trage. Eu, Ponta si Calin Popescu Tariceanu.”, crede seful PSD:

Liviu Dragnea nu negociaza niciun loc pe listele PSD de la parlamentare. „Nu exista oamenii mei sau ai lui Ponta. Nu vine nimeni cu liste la partid. Nu discutam acum de posturi. Ar fi lipsa de respect fata de cetateni. Preocuparea noastra e un program pentru oameni. Ma astept la orice in Romania de azi. Mie nu imi e teama insa de absolut nimic, doar de Dumnezeu. Daca ei cred ca se poate negocia asa cu mine, se inseala.”, a mai spus presedintele PSD.
Comentarii
  • SUNT TREI MARI TINTE : 1] SA SCAPAM TARA DE HOTI. 2] SA SCAPAM TARA DE HOTI. 3] SA SCAPAM TARA DE HOTI. de toate figurile cunoscute si fff cunoscutede pe televizor.

Adauga un comentariu