National

Liviu Dragnea, sageti dure catre Klaus Iohannis si PNL: „E foarte grav”

Publicat: 28 aug. 2016
1

Liviu Dragnea continua razboiul de la distanta cu cei de la PNL, dar si cu presedintele Klaus Iohannis. Seful PSD a fost foarte deranjat de afirmatiile Alinei Gorghiu care a spus ca presedintele nu poate valida un viitor premier care este condamnat definitiv de justitie.

„Nu am stiut ca doamna Gorghiu e avertizor ci semipresedinte la un partid. Dincolo de penibilul discutiei, mi se pare grav ca o doamna ii dicteaza presedintelui ce sa faca. Ei sunt preocupati doar de cine sa nu fie premier. Nu au niciun program. Asa au fost si la Bucuresti.”, a tunat Dragnea.

Dragnea a vorbit despre viitorul guvern si a afirmat clar ca PSD nu va intra la guvernare decat daca va avea premier. Varianta sustinerii lui Dacian Ciolos si dupa alegeri este exclusa.

„PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL si nici intr-unul in care sa nu fie un premier PSD. Noi vrem sa castigam alegerile impreuna cu ALDE si sa mergem la Cotroceni la domnul IOhannis pentru a forma guvernul. Nu spun ca vom face alianta cu cei de la UDMR, dar nu sunt atat de sigur ca ei vor merge cu PNL. Asistam la un razboi hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect si nu e democratic. Nu exista sa sustinem un guvern tehnocrat impreuna cu cei de la PNL.”, a mai spus Dragnea.
Adauga un comentariu