Magazin

Liviu Dragnea, despre noul dosar al Alinei Bica in care apare si numele sau

Publicat: 14 dec. 2014
1

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca „nimeni nu a intervenit la Victor Ponta”, transmite Agerpres.

„Am auzit de nu stiu ce acuzatii ca am propus-o eu pe Alina Bica sa fie procuror general. Cui s-o propun si in fata cui sa o sustin? (…) Eu am spus-o si in public atunci si in BPN ca (nu este – n.r.) niciunul dintre noi care sa intervina la Victor Ponta pentru nicio propunere pentru ca nu sunt propuneri politice. Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta, nu numai eu. E foarte simplu”, a afirmat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, inainte de sedinta de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Citeste si Numele lui Liviu Dragnea apare intr-un nou dosar al fostei sefe DIICOT Alina Bica

Alina Bica este cercetata de procurorii DNA intr-un nou dosar, disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT este arestata preventiv, au declarat surse judiciare. Sursele au precizat ca Alina Bica este suspectata ca ar fi luat ca mita 3,5 milioane de euro prin intermediari de la omul de afaceri Ioan Niculae, pentru a tergiversa dosarul in care acesta este cercetat. Aceleasi surse au afirmat ca in dosar apar nume importante, printre care Liviu Dragnea si Ovidiu Tender.
Comentarii
  • Incepeti DRACULUI curatarea de lichele,arestatii pe toti ,toti sunt implicati,BANII BANII,BANII,URMARITI BANII,DRACUL SA VA I-A ,DE CORUPTI,D.N.A.DORMI USOR.

Adauga un comentariu