Magazin

Litoralul romanesc va avea o STATIUNE DE LUX. Vezi unde vor petrece bogatii

Publicat: 21 feb. 2013
1

Litoralul romanesc va avea o noua statiune. Este vorba despre una de top, cu hoteluri de lux, cazinouri si heliporturi, care va fi amenajata la Tuzla. Mica localitate de langa Costinesti ar putea fi pusa pe harta turismului in urmatorii doi ani, cel putin acestea sunt planurile autoritatilor.

Statiunea Tuzla Parc va fi ridicata pe un teren de peste 500 de hectare, pe coasta de langa Costinesti. Autoritatile locale vor sa faca din Tuzla o statiune de lux. Vor fi ridicate hoteluri de lux, cazinouri, dar si doua heliporturi. Proiectul este aproape finalizat si urmeaza sa fie trimis spre aprobare la Ministerul Turismului, scrie rtv.net.

Viitoarea statiune se adreseaza in special oamenilor cu bani. „Heliporturile le construim sub pretextul ca cei bogati sa coboare, sa fie cat mai aproape de acele cazinouri. Se va construi un dig si se va realiza o faleza foarte buna, care deja este construita pana la Costinesti”, a declarat primarul din Tuzla, Constantin Micu.

„Statiunea Tuzla va fi una de lux, pentru ca cererile sunt de 4 si 5 stele. Cu siguranta vor fi cazinouri, spa-uri. Techirghiol va asigura si un namol de foarte buna calitate”, a precizat Cristian Barhalescu, specialist in turism.

Investitia este benefica si pentru localnici. „Ar fi destul de bine pentru tinerii care nu au serviciu, ca sa nu mai faca naveta. Suntem o comuna foarte mare. E ceva frumos, mai ales in comuna Tuzla, care este o comuna linistita”, au spus localnicii din Tuzla.

Investitia este estimata la cateva sute de milioane de euro si va fi facuta cu bani europeni si de la Consiliul Judetean. Autoritatile locale se asteapta ca statiunea sa atraga cel putin 3.000 de turisti in fiecare weekend.
Adauga un comentariu