Eveniment-Social

Lista scolilor iesene care au obtinut finantari europene de sute de mii de euro

Publicat: 03 iul. 2015
1

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au publicat lista scolilor din municipiu si judet care vor beneficia de finantare pentru proiectele de mobilitate K1. In total, unitatile de invatamant iesene au alocate o suma de peste 700.000 de euro pentru cele 14 proiecte derulate. „Aceste rezultate au fost publicate de Agentia Nationala. Astfel, peste 200 de elevi si peste 160 de profesori din Iasi urmand sa beneficieze de aceste proiecte, care vizeaza domenii precum formare profesionala, educatie scolara sau educatia adultilor. Concret, pe lista se afla urmatoarele unitati de invatamant preuniversitar din municipiu si judet: scolile gimnaziale George Cosbuc – Iasi, Slobozia Deal, Petru Rares din orasul Harlau, colegiile tehnice si nationale Costache Negruzzi, Ion Holban si Mihail Sadoveanu din Pascani. Alaturi de acestea au fost si Liceul Tehnologic Economic de Turism, Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir, Liceul Teoretic de Informatica Grigore Moisil, Liceul Tehnologic Economic Virgil Madgearu si Liceul Pedagogic Vasile Lupu”, a precizat prof. Sabina Manea, purtatorul de cuvant al ISJ.

Citeste si: Proiect pentru studenti, finantat cu fonduri europene, derulat in Iasi
Comentarii
 • De ce nu se verifica listele inainte de a publica un articol? Unul din principiile fundamentale ale jurnalismului este verificarea din 3 surse. Daca ati fi verificat sursa cea mai importantă, anume Agentia Nationala pentru Programe Europene, ati fi văzut ca Liceul Cantemir nici nu a primit finanțare. In schimb, unele licee de la sate care chiar au primit nici măcar nu sunt mentionate. Halal informare!

  • verificati mai bine listele inainte de a afirma ceva! se vede ca habar n-ai nici tu ce scoli sunt aprobate sau respinse la toate actiunile. cu respect!

 • DN „PROFESOR” SABINA MANEA DECE NU TE DUCI LA CATEDRA SI STAI PE POST DE PURTATOR DE CUVANT ? DACA ESTI PROFESOR FATI MESERIA CA STATUL A CHELTUIT CU TINE PENTRU ASTA IAR PURTATORUL DE CUVANT NU E ALTCEVA DECAT SA CITEASCA NISTE HOTARARI SAU SA LE SPUIE DUPA CE LE MEMOREAZA ,ADICA ESTI PE POST DE PAPAGAL .VAI DE CAPUL TAU ,UN PROFESOR BUN CARE E PREGATIT NU ACCEPTA SA FIE PAPAGAL .SI CATI PROFESORI SUNT PE LA INSPECTORAT CARE ARD GAZUL DE POMANA SI PENTRU CARE STATUL ROMAN A CHELTUIT SA-I EDUCE CA PROFESORI ,SI CARE EU CA, CONTRIBUABIL AM PLATIT PENTRU ASTA. .

  • Dar ai idee cat a cheltuit statul cu tine cat ai fost elev si a cheltuit degeaba, pentru ca esti semianalfabet? Se presupune ca macar in limba romana trebuie sa fii capabil sa te exprimi corect, dupa ce ai trecut fie si prin 8 ani de scoala. Tot „ca contribuabil” 🙂 🙂 🙂 imi permit sa-ti dau o replica: ete ca au pus-o pe ea purtator de cuvantpentru ca nu poti sa-l pui in functia asta pe unul ca mataluta.

    • Pai hai sa ma iau de fond, mai exact, de ce scrii dumneata: deja miroase a frustrari pe aici, cel putin la partea cu „prezentabila”. Pentru ca, stimata „aneta”, nu ai dreptul sa critici aspectul fizic al unui om, cu atat mai putin prin ziare, sub protectia anonimatului. E urat de tot. Dar ca sa intelegi treaba asta, iti trebuie creier. 🙂

 • Altii citesc si memoreaza ce le scrie ea, nu invers!
  1. Draga George, lasa-ne, draga si du-te la scoala!
  2. Aneta, nu plange, o sa arati si tu mai bine!trebuie doar putin efort.

Adauga un comentariu