Eveniment-Social

Lista PSD Iasi pentru alegeri. Cine sunt candidatii filialei judetene la Parlament

Publicat: 11 oct. 2016
1

@ Organizatia judeteana a PSD Iasi a definitivat aseara lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din luna decembrie @ Ordinea finala a listei va fi decisa in cursul zilei de astazi, la nivel central 

Social democratii ieseni s-au reunit ieri intr-o sedinta a Comitetului Executiv Judetean, pentru a stabili membrii filialei ce intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare. In urma sedintei interne, social democratii au decis ca la Camera Deputatilor candidati sa fie urmatorii: consilierul local Camelia Gavrila, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru, actual deputat, Sorin Iacoban, de asemenea actual deputat in Parlament, dar si consilierii judeteni Vasile Citea, Silviu Macovei si Bogdan Cojocaru, cel care detine si functia de presedinte al organizatiei de tineret.

Pe aceasta lista se mai regasesc si consilierii judeteni Cristian Stanciu si Mihaela Ivancia, dar si Bogdan Alexa, actual vicepresedinte la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC) cu rang de secretar de stat, consilierul judetean Ionut Campeanu sau tanarul Bogdan Crucianu. Ordinea finala va fi definitivata astazi, la nivel central. Conform calculelor, social democratii mizeaza pe cel putin cinci posturi de deputati in viitorul Parlament. In privinta Senatului Romaniei, printre cei care si-au depus candidatura se numara actualul senator Florin Constantinescu, dar si consilierul local Florin Boca si fostul prefect Romeo Olteanu.

Pe lista se mai afla si actualul senator Sorin Lazar. Ieri, dupa sedinta, liderii PSD i-au acordat si un termen de gandire de cateva ore vicepresedintelui CJ Victorel Lupu, pentru ca acesta sa se inscrie in cursa. PSD Iasi mizeaza pe cel putin doua locuri in Senatul Romaniei in urma alegerilor din luna decembrie. Tot ieri, in cadrul sedintei, cei de la PSD au nominalizat si unele rezerve de candidati. Printre acestia se numara consilierul judetean Ovidiu Laicu si Dumitru Anchidin, director in cadrul Regionalei de Marfa CFR Iasi.
Comentarii
  • FOSTI PD-ISTI NU VOTATI ,,ASA ZISUL PNL” CARE DE FAPT E UN SRL FENECHIU-NICHITA!! DACA LISTA PSD ARE PE LOCURILE ELIGIBILE OAMENII LUI CHIRICA II VOTEZ !! DACA NU VOI STA ACASA PE 11 DECEMBRIE !!
    CHIRICA AI OCAZIA SA SCAPI IASIUL DE INDIVIZI PRECUM CRISTIAN STANCIU SI GABI SURDU ! AI GRIJA IN CAZ CONTRAR TE VOR ZDROBI ! BAGA LA CAP !!!

Adauga un comentariu