Eveniment-Social

Lista finala, dupa contestatii, a profesorilor ieseni care au obtinut gradatia de merit – FOTO

Publicat: 28 mai 2013

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a finalizat perioada oficiala destinata solutionarii contestatiilor in ceea ce priveste acordarea gradatiilor de merit pentru profesorii din invatamanul preuniversitar iesean. Lista finala a fost, deja, publicata. „In urma contestatiilor, 21 de profesori au obtinut gradatia de merit, ceea ce inseamna ca, in total, au fost acordate 269 de gradatii merit. Rezultatele au fost afisate in cursul zilei de ieri (27 martie 2013 – n.r.)”, a declarat profesorul Sabina Manea, purtator de cuvant al ISJ. In total, la nivelul intregului judet, conform listei preliminare, au fost acordate 247 de gradatii de merit la un numar de 531 de dosare ale candidatilor depuse. Astfel, la disciplina matematica s-au acordat 16, la un numar de 35 dosare, la educatori au fost 29 de gradatii acordate la un numar de 83 de concurenti, la invatatori 42 de gradatii, la un numar de 88 candidati, la educatie fizica 6 gradatii la 15 candidati, educatie tehnologica 7 gradatii la 14 candidati, in timp ce la biologie, pe cele 4 gradatii acordate, au candidat 9 cadre didactice. De precizat ca fisa cadru de punctaj pentru personalul didactic în privinta criteriilor activitatilor complexe cu valoare instructiv – educativa, care in 2012 avea o pondere de 50 la suta din punctaj, acum va avea o pondere de 80 la suta. Mai mult, criteriul privind performante deosebite în inovarea didactica – manageriala va avea o pondere de doar 10 la suta, iar cel privind participarea la proiecte va fi de 15 la suta. In final, criteriul privind cresterea prestigiului unitatii de învatamânt de catre profesor va fi de 5 la suta.
Comentarii
 • Din ce-am vazut la analiza contestatiilor, treaba a parut extreme de corecta. Sotia mea a mai urcat un loc si chiar daca nu a luat sunt sigur ca are sanse la anul, in conditiile in care va fi aceeasi probitate si obiectivitate
  la analiza dosarelor. Nu mai atacati fara dovezi, sunt oameni cinstiti aici la ISJ. MAi mult, au facut si munca voluntara sub presiune de peste o luna de zile.
  Felicitari din toata inima

  • Tovasase, ori esti naiv ori ne crezi pe noi asa!
   Preacuratele si preanevinovatele de la ISJ au facut ore suplimentare pentru ca sunt foarte inteligente! Ne le-a iesit trebusoara din prima si de aici toata munca!

  • Esti cumva inspector de esti asa convins ca totul a fost Ok? Pentru spagari sunt felicitarile? Sunt dovezi nu-ti fa probleme acusi o sa vezi.

 • „N-avem puteri şi chip de-acum
  Să mai trăim cerşind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luaţi din drum!”

 • CADRE DIDACTICE EXEMPLARE CU O VECHIME DE PESTE 30 DE ANI IN INVATAMANT NU AU RUSIT SA IA GRADATIE, IN SCHIMB AU LUAT TINERE CU NUMAI 5 ANI VECHIME! RUSINE!!! AR TREBUI MAI MULTE COMISII SA VERIFICE DOSARELE, SA IA GRADATIE CINE MERITA CU ADEVARAT, NU CINE SE ARE DE BINE CU INSPECTORUL DE SPECIALITATE SI DA MITA LA GREU!!!

 • intrebare retorica pt.membrii comisiei de la obiectul fizica:cine a incasat spaga oferita cu generozitate de d-na machiu ana-gabriela si cine a acordat cele 82,50 puncte avand in vedere ca jumatate din documentele din dosar sunt facaturi semnate si parafate!!! cine a facut lobby si-a meritat comisionul!!!

 • -FELICITARI DOAMNEI RAUS DE LA INV.SPECIAL PENTRU ,,OBIECTIVITATE”CATI DIRECTORI AVETI PE LISTA ANUL URMATOR ?DAR PRIETENI?

 • ghiceste ce director a semnat dosarul de gradatie al super-detasatei machiu? ghiceste specialitatea directorului?ghiceste locatia! comisionul??? un sfert din gradatie!!!

 • LASATI GHICITORILE LEGATI PRIETENII CU CEI CE VA EVALUEAZA SAU MERGETI IN INVATAMANTUL SPECIAL AICI DOAMNA RAUS VA AJUTA FARA PROBLEME ZICETI DOAR CU CINE SUNTETI PRIETEN SI TOTUL SE REZOLVA…PRIETENII EI AU LUAT TOTI GRADATIE CHIAR DACA SUNT DEMULT IN VACANTA IAR UNII AU DOAR 2 ANI DE INVATAMANT SPECIAL.NU CONTEAZA …..PACAT CA DOAMNA GAVRILA ACCEPTA ASTFEL DE EVALUARI….DOAMNA RAUS…….SUNTETI SANATOASA?PANA CAND?ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU DUMNEAVOASTRA SI FAMILIEI.PRIETENII NU S DUMNEZEU …INTR O ZI SA VA AMINTITI TOT RAUL FACUT OAMENILOR IN ACEST AN 2013….SA NU UITATI ACEST AN NICIODATA.

 • …Nu mai blestemati. Intr o zi toti platesc si atunci aveti curajul sa i priviti in ochi sa le spuneti ca roata se invarte in ambele sensuri,ca exista scara de urcat dar si de coborat.Tuturor li se intampla asta cand uita ca sunt colegi cu cei pe care i nedreptatesc.

 • de s-au dat 4 (patru !!) gradatii merit din 8 *JUMATE !!) la ENGLEZA numai la NATIONAL ????? De ce n-a incaput si un cadru didactic DE LA RACOVITA ??
  Oare cea mai buna catedra de engleza din oras este la NATIONAL ??
  HAI SA FIM SERIOSI?

  • a patra profa de la National, la engleza, a luat gradatie de merit ?? Eu vad respins acolo !!
   De unde vedeti voi 8 gradadatii la engleza ??
   Invavtati sa numarati fratilor !!

 • De ce la franceza 8 si la engleza 7 ?? La inceput ambele trebuiau sa ofere 7 locuri ?? Sunt mai putine ore franceza in oras (si deci profesori…) decit la engleza ??
  Ciudat nu ??

Adauga un comentariu