Actualitate

Lista ALDE Iasi pentru parlamentare

Publicat: 19 oct. 2016
1
@ Filiala ieseana a Aliantei Liberalilor si Democratilor a definitivat listele pentru alegerile la Camera Deputatilor si la Senatul Romaniei @ Cele doua liste vor fi depuse in perioada urmatoare, la Biroul Electoral Judetean
 
Organizatia judeteana Iasi a Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) a stabilit recent lista finala a celor care vor candida la alegerile din luna decembrie, pentru un loc la Camera Deputatilor si la Senatul Romaniei. Astfel, in cadrul sedintei Delegatiei Permanente a ALDE Iasi, care a avut loc pe 18 octombrie, au fost validate listele cu candidatii propusi la cele doua Camere ale Parlamentului.

Ordinea de candidati pentru Senatul Romaniei este deschisa de consilierul judetean Vasile Salaru. Acesta este urmat de economistul Mihai Amarandei– vicepresedinte ALDE, Aurelia Olaeru– specialist resurse umane la CFR Marfa, Laurentiu Costan– inginer la REMAR Pascani, Eugen Nedelcu– consilier local la Rediu, fostul consilier judetean Ioan Stoian si Elena Butiuc. In ceea ce priveste lista pentru Camera Deputatilor, au fost trecute mai multe nume de candidati. Lista va fi deschisa de actualul parlamentar Varujan Vosganian, actualul presedinte al organizatiei judetene.

Acesta va fi secondat de consilierul judetean Ciprian Rosca. Pe pozitiile urmatoare se vor regasi Romeo Ciobanu, profesor in cadrul Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” din Iasi, invatatoarea Elena Zaharia– copresedinte al organizatiei de femei, Dragos Nicolae– manager, invatatoarea Elena Bunduc– copresedinte organizatia de femei, Dumitru Spulber– consilier local Tibanesti, Corneliu Melinte– director Unitatea socio-medicala Raducaneni, juristul Eduard Elefteriu, Delia Muntean– arhitect peisagist, Victor Todirascu– consilier local Podu Iloaei, Gheorghe Cojocaru– consilier local Miroslava, George Calance, Elena Rotaru si Constantin Leu. Listele urmeaza sa fie depuse in perioada urmatoare, la Biroul Electoral Judetean Iasi.
Comentarii
  • Cu experimentați din ăștia, care sapa la temelia organizației, fix când are nevoie de mai multa unitate, nu o sa ajungeți mai sus de genunchiul broaștei. Vezi ca nu-l ajuți, Sleaule, pe Chirila și nici pe Varujan. Spala-te pe dinți, Andrei, ca nu se cade sa mănânci usturoi în public când ai limba plina de maro adunat din izmana ochelaristului. Experimentatule!

  • Comentarii care nu au nici o valoare, doar dezimformeaza cetateni….ALDE este o organizatie unita, reprezentata de oameni de valoare care au un tel comun si care doresc doar binele organizatiei, asa ca nu mai aruncati vorbe in vant……….VOTATI ALDE IASI

    • Ai dreptate, nene: „care doresc doar binele organizatiei”…
      NICICUM binele fraierilor care alcatuiesc POPORUL!!!
      Asadar… pentru EI si NEAMURILE LOR… votati-i!

Adauga un comentariu