Magazin

Lili Sandu, declaratii fara perdea

Publicat: 08 nov. 2014
1

In urma cu multi ani, Lili Sandu si Ileana lazariuc faceau parte dintr-o trupa de muzica usoara si reusisera sa lege o prietenie strasnica. Soarta a facut ca ele sa se desparta atat profesional, cat si personal si fiecare sa mearga pe drumul ei. Dupa ani, Lili a vorbit despre Ileana Lazariuc si despre ceea ce a reusit sa realizeze de cand s-a retras din showbiz, scrie spynews.ro.

Vezi si Ce diferenta! Cum arata Lili Sandu la primele ore ale diminetii!

„Cand am vazut-o pe Ileana ca este mama, si ea stie asta, m-am bucurat mult pentru ea. O merita! Apoi m-am intrebat: mi se poate intampla si mie? Si mi-am dat singura raspunsul ca nu nu sunt pregatita pentru asta, acum. Pe viitor, sigur ca imi doresc o familie si copii”, a marturisit Lili Sandu la Antena Stars.
De-a lungul timpului, Lili a trecut prin mai multe experiente amoroase care au lasat rani adanci in sufletul ei, motiv pentru care, refuza sa se mai implice cu tot sufletul intr-o poveste de iubire.

Vezi si Lili Sandu, la masa cu Jessica Biel si Gerard Butler

„Greseala pe care o faceam, in trecut, era ca ma dedicam cu totul intr-o relatie. Traiam numai prin relatia respectiva. Eram dedicata total si nu e bine. Am ajuns intr-un moment al vietii mele, cand vreau ca lumea sa ma vada asa cum sunt eu”, a completet Lili.

Si pentru ca tot era la capitolul confidente, coprezentatoarea emisiunii „Danseaza printre stele” a povestit si despre controversata relatie cu Bogdan Stelea, despre motivele despartirii, dar si despre cum sunt acum. „Au existat si vor exista mereu speculatii de presa in jurul meu. Eu cu Bogdan sunt amica. Nu simt nevoia sa ma justific”, si-a inceput Lili povestea.
Adauga un comentariu