Eveniment-Social

Liderii FSLI vor discuta la Iasi despre reluarea protestelor

Publicat: 21 ian. 2011
1
Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) se pregateste de proteste. In acest sens, maine vor sosi la Iasi liderii nationali ai FSLI: Aurel Cornea, presedintele Federatiei, si Liviu Marian Pop, secretarul general al Federatiei. Discutiile acestora cu liderii locali se vor axa pe nemultumirile generate de noua Lege a Educatiei si pe referendumul privind declansarea protestelor. 
Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) a anuntat, miercuri, reluarea protestelor fata de prevederile Legii Educatiei si nivelul finantarii sistemului, urmand sa ia in calcul inclusiv declansarea grevei generale. Primele proteste vor consta in pichete la Guvern si la Ministerul Educatiei.
FSLI vrea sa consulte membrii din teritoriu, pentru a decide, in functie de dorinta acestora, cu privire la declansarea grevei generale in invatamant. FSLI este cea mai mare federatie sindicala din invatamant, cu peste 190.000 de membri.Comentarii
  • Cam tarziu nu credeti…..ce sa mai discutam cand deja a fost promulgata? De ce nu au luat masuri cei de la FSLI pana acum? Lui Cornea nu-i este rusine,,,ce sa ne mai zica?

Adauga un comentariu